NFL Update: Ook DeMarcus Ware naar Broncos; McCown naar Buccaneers

Door

Philadelphia Eagles v Dallas Cowboys

Nadat de Denver Broncos zich eerder al versterkten met T.J. Ward en Aqib Talib hebben de Super Bowl finalisten hun verdediging extra versterkt met DeMarcus Ware. De free agent komt over van de Dallas Cowboys, die hem gisteren zijn release gaven.

Ware verdient de komende drie jaar dertig miljoen dollar, waarvan twintig miljoen gegarandeerd. De defensive end miste vorig seizoen drie wedstrijden wegens blessures, maar kwam in zijn acht jaar daarvoor altijd zestien keer in actie.

Elway
Broncos general manager John Elway lijkt zich langzaam te ontpoppen tot de beste ‘closer’ in de NFL qua free agent deals. Niet alleen wist hij Peyton Manning naar Denver te krijgen, maar ook Wes Welker, Aqib Talib en T.J. Ward; allemaal nuttige spelers.

Overig nieuws:

  • Josh McCown heeft een tweejarig contract getekend bij de Tampa Bay Buccaneers. De quarterback die vorig seizoen Jay Cutler soms deed vergeten bij de Chicago Bears gaat in Tampa Bay de concurrentie aan met Mike Glennon, die vorig jaar onder center stond.
  • De Cleveland Browns hebben afscheid genomen van 2012 first round pick Brandon Weeden. De 30-jarige quarterback kon geen potten breken in Ohio. Ook Jason Campbell is losgelaten door de Browns. Brian Hoyer lijkt nu de quarterback te zijn bij de Browns, al kunnen de Browns ook één van hun twee draft picks gebruiken om een quarterback te draften.
  • Steve Smith zegt ‘voor altijd een Carolina Panther’ te blijven, maar dat hij waarschijnlijk zijn carrière elders zal vervolgen.
  • Super Bowl winnaar Golden Tate vertrekt uit Seattle en gaat spelen bij de Detroit Lions. De komende vier jaar moet hij de bliksemafleider worden die Calvin Johnson en de Lions nodig hebben.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen