NFL Update: Ocho Canada?

Door

Chad Johnson celebratesChad Johnson gaat zijn geluk beproeven in Canada. De voormalige NFL ster gaat komende dinsdag buurten bij de Montreal Alouettes. General manager Jim Popp bevestigde gisteren dat de contractbesprekingen de laatste tijd “geëscaleerd” zijn. In positieve zin schijnbaar, want de speler die beter bekend is onder de naam Ochocinco mag een work out komen doen bij de noorderburen. De zesvoudige Pro Bowl wide receiver zag zijn loopbaan in 2012 stranden bij de Miami Dolphins toen hij in de cel belandde na mishandeling van zijn toenmalige echtgenote.

Overig nieuws:

  • LeSean McCoy heeft geen enkel idee waarom zijn Philadelphia Eagles besloten teamgenoot DeSean Jackson aan de kant te zetten. Het was voor hem een onaangename verrassing. CBS Philly wist eerder trouwens te melden Jackson (sinds kort Washington Redkins) meerdere malen gebotst zou zijn met coach Chip Kelly en hem ook uitgescholden zou hebben in het bijzijn van de spelersgroep. Eind vorige maand kwam er een verhaal naar buiten dat Jackson banden zou hebben met een gang.
  • Rob Gronkowski is op de weg terug. De tight end van de New England Patriots herstelt momenteel van een knieblessure, maar had eerder al te maken met een rugoperatie en een armblessure. Deze week gaat hij proberen een blokje te joggen, maar het is helaas realistisch dat Gronkowski de competitiestart niet 100 procent fit gaat halen. De populaire speler blijft dus kwakkelen met zijn gezondheid.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen