NFL Update: Larry Fitzgerald grootste vraagteken voor topper tegen Seahawks

Door

Philadelphia Eagles v Arizona Cardinals
Arizona Cardinals wide receiver Larry Fitzgerald, die deze week niet meetrainde, is vanavond een game-time decision tegen de Seattle Seahawks. De 31-jarige aanvaller blesseerde afgelopen zondag tegen Detroit zijn knie en werd heel bewust van het trainingsveld gehouden. Coach Bruce Arians deed de opmerkelijke uitspraak over Fitzgerald dat op zijn leeftijd trainen soms wat overschat is. Wanneer Fitzgerald niet kan spelen zal het trio Jaron Brown, John Brown en Ted Ginn de honneurs waarnemen. Fitzgerald miste voor het laatst een wedstrijd in 2007 en speelde sindsdien in 110 opeenvolgende wedstrijden. Hij voert momenteel het team aan met 46 catches voor 658 yards.

800 kilometer
De Buffalo Bills verwachten een vol Ford Field in Detroit. Er is veel te doen over de verplaatste ‘thuiswedstrijd’ tegen de New York Jets. In Buffalo kan vanwege (de smeltende) sneeuw niet worden gespeeld en de franchise doet er alles aan om met name de fans van de Bills zover te krijgen de ruim 800 kilometer lange retourreis te maken. Voor Amerikaanse begrippen natuurlijk niet meer dan een blokje om.

Bewijzen
Running back LeGarrette Blount is dolblij met zijn nieuwe werkgever. Hij tekende deze week een tweejarig contract bij de New England Patriots, nadat hij het helemaal had gehad bij de Pittsburgh Steelers. Hij zal zich wel eerst moeten bewijzen bij coach Bill Belichick, die hem niet terug zou hebben gehaald naar Foxboro als hij niet een beetje fan van Blount zou zijn.

Gordon keert terug
De Cleveland Browns hebben receiver Josh Gordon officieel toegevoegd op het spelersrooster. Dat betekent dat we hem vandaag tegen de Atlanta Falcons voor het eerst sinds zijn schoring van tien wedstrijden weer gaan zien. De zeer talentvolle receiver mag het proberen tegen de slechtste pass defense in de league. Hij is een welkome toevoeging aangezien de Browns in de AFC North in een zinderende strijd zijn beland met de Pittsburgh Steelers, Cincinnati Bengals en Baltimore Ravens om de divisietitel.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen