NFL Update: Johnson in het gevang, Jackson weg bij Buffalo

Door

Chad Johnson Booking PhotoChad Johnson zal 30 dagen in de gevangenis moeten doorbrengen. De 35-jarige wide receiver, die in 2011 voor het laatst te zien was in de NFL, moest voor de rechter verschijnen nadat hij zich tijdens zijn voorwaardelijke periode niet had gemeld bij de reclassering. Dit allemaal naar aanleiding van een ruzie met zijn  vrouw (inmiddels ex-vrouw) die hij een kopstoot had gegeven. Johnson leek er weer met een voorwaardelijke straf vanaf te komen, totdat hij een foutje maakte: hij gaf zijn advocaat een tik achterop de derrière. De rechter was hier niet van gediend en veroordeelde hem alsnog tot een gevangenisstraf van 30 dagen. Zodoende zijn de kansen op een comeback in de NFL zojuist nog kleiner geworden voor Ochocinco.

buttslap

 

 

 

 

 

 

 

Tarvaris Jackson weg bij Buffalo

In februari kreeg Tarvaris Jackson nog een contractverlenging van de Buffalo Bills, maar vier maanden later mag hij alsnog vertrekken bij Buffalo. Velen dachten dat hij samen met Kevin Kolb de strijd zou aangaan voor een basisplaats terwijl E.J. Manuel, de first-round pick, langs de zijlijn een jaar zou toekijken. Nu mag Jackson uitkijken naar een nieuwe werkgever en lijkt Kevin Kolb de grote favoriet om aankomend seizoen de quarterback van de Buffalo Bills te worden totdat E.J. Manuel klaar is om het over te nemen.

Ravens nemen afscheid van Vonta Leach

Één van de beste fullbacks in de NFL, Vonta Leach, is een free agent. De Baltimore Ravens en Leach konden geen overeenkomst bereiken over een nieuw contract. De geruchten gingen al langer dat Leach weg zou gaan nadat de Ravens in de vierde ronde van de NFL Draft een fullback kozen in Kyle Juszczyk. De 31-jarige Leach wordt gezien als een van de beste fullbacks in de NFL en zal waarschijnlijk geen probleem hebben om een nieuwe werkgever te vinden, de vraag is echter wel of iemand anders wel bereid is om hem drie miljoen te betalen, iets wat Baltimore te gortig vond voor een fullback.

Tebow 2.0

Gisteren werd al bekend dat Tim Tebow naar de New England Patriots gaat. Meteen laaiden de geruchten op dat hij wellicht voor een tight end of special teams rol was gehaald. Maar volgens verschillende quarterback coaches is Tebow wel degelijk gehaald als quarterback, en heeft hij zich drastisch verbeterd. Volgens verschillende trainers zou hij veel hebben gewerkt aan zijn voetenwerk en als gevolg hiervan zou zijn worp een stuk preciezer zijn geworden. De vraag blijft echter wel hoeveel we daadwerkelijk van Tebow zullen zien in New England, maar de heren bij ESPN kunnen in ieder geval hun geluk niet op nu Tebow Time dichterbij is dan ooit.

1 Reactie
  1. Seb Visser 7 jaar ago

    Haha.. 30 dagen cel voor dat tikje? Waar slaat dat nou op?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen