NFL Update: Jaguars winnen strijd om Julius Thomas

Door

Kansas City Chiefs v Denver Broncos

De Jacksonville Jaguars lijken de beste papieren te hebben om tight end Julius Thomas aan te trekken. Thomas staat, op het moment van schrijven, nog enkele uren onder contract bij de Denver Broncos, maar verhuist mogelijk naar het noorden van Florida.

De Broncos gebruikten toch liever de franchise tag op wide receiver Demaryius Thomas, wat betekende dat de tight end zijn waarde als free agent mocht gaan beproeven. Thomas, die met afstand de beste tight end is van de huidige free agents, werd al langer in verband gebracht met de Jaguars, terwijl ook de Oakland Raiders en de Seattle Seahawks interesse toonden.

De toevoeging van de 26-jarige Thomas aan het getalenteerde receiver corps van de Jags lijkt opnieuw een teken van de wederopstanding van het team uit Jacksonville en is ook een goede binnenkomer voor Blake Bortles. De jonge quarterback krijgt er immers een ervaren playmaker bij.

Frank Gore toch niet zeker van overstap naar Philadelphia Eagles

Het leek al in kannen en kruiken te zijn, maar de overstap van Frank Gore naar de Philadelphia Eagles lijkt allesbehalve zeker. De running back van de San Francisco 49ers leek samen met Byron Maxwell (Seattle Seahawks) de overstap naar de oostkust te maken, maar opeens waren daar de Indianapolis Colts.

De 31-jarige Gore had opeens geen trek meer in Iggles na een charme-offensief van de ploeg uit Indiana. Pas als de teams definitief spelers vast mogen leggen, weten we waar veteraan Gore terecht komt.

Overige headlines

  • De Seattle Seahawks gaan zich versterken met Cary Williams. De Seahawks konden na het verlies van Byron Maxwell aan de Philadelphia Eagles een cornerback goed gebruiken en kwamen uit bij Williams, die zelf vorige week gecut werd door de Iggles.
  • De New York Giants maken werk van het aantrekken van running back Shane Vereen. Hoewel Big Blue al over twee running backs beschikt, zijn het vooral de vangkunsten van Vereen die hem zo interessant maken.
  • Offensive guard Mike Iupati gaat een contract bij de Arizona Cardinals tekenen. Iupati verruilt daarmee de ene NFC West-ploeg (San Francisco) voor de andere.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen