NFL Update: Harrison weg bij Steelers. Boldin weg bij Ravens?

Door

Philadelphia Eagles v Pittsburgh Steelers
James Harrison, linebacker van de Pittsburgh Steelers, zal op zoek moeten naar een nieuw team. In de plannen van de Steelers komt de 34-jarige Harrison niet meer voor. Harrison is in zijn carrière tot nu toe alleen maar voor de Steelers uitgekomen. In 131 wedstrijden kwam hij tot 64 sacks, goed voor de vierde plek allertijden voor de franchise.

Waar hij terecht gaat komen is nog onbekend, maar in een shirt van Pittsburgh zal hij niet meer te zien zijn. “Thank you Steelers Nation I will miss you all” liet Harrison via een tweet weten.

Anquan Boldin
Wide receiver Anquan Boldin, die een groot aandeel had in de playoffs zeges van de Ravens, is door het team gevraagd om genoegen te nemen met minder salaris. Boldin is dit echter niet van plan. Voor hem is het een principekwestie: “Toen ik tekende  bij de Ravens was het voor vier jaar, voor mij gaat het allemaal om principes. Op geen moment, hoe goed ik ook speelde, heb ik gevraagd om meer geld.”

De Ravens, die Joe Flacco net een megacontract hebben gegeven, en dreigen nu om Boldin´s contract te beëindigen als hij geen genoegen neemt met minder geld.

Foto: Getty Images.

Ook leuk om te lezen