NFL Update: Cowboys delen play-off tickets uit

Door

Dallas Cowboys v Arizona Cardinals

Nog voordat de trainingcamps in de NFL zijn afgelopen en de eerste pre-season wedstrijden zijn gespeeld, maken de Dallas Cowboys al een statement over het komende seizoen. Seizoenskaarthouders van het team uit Dallas kregen een aangename verrassing in de brievenbus toen ze het pakket met tickets voor hun Cowboys op de deurmat vonden: naast de toegangsbewijzen voor de reguliere wedstrijden, vonden de seizoenskaarthouders in de pakketjes ook een papier met play-off tickets en zelfs een toegangskaartje voor de NFC Championship wedstrijd.

De Cowboys hebben bij voorbaat al een slechte reputatie als het gaat om het spelen van wedstrijden na het reguliere seizoen, dus of de fans uit Dallas er bijzonder blij mee zullen zijn, valt te betwijfelen. Maar deze actie zal ongetwijfeld een diepere gedachte hebben gehad, namelijk dat veel Amerikanen tegen het einde van het jaar (als de meeste play-off wedstrijden bekend zijn), wel twee keer nadenken voor ze een vermogen voor een kaartje neerleggen. Het is overigens de eerste keer dat een NFL team al kaarten beschikbaar heeft voor play-off wedstrijden, maar dit verschijnsel zal, als het aan de NFL marketing afdeling ligt, door meerdere teams in de toekomst worden overgenomen.

Goodell verdedigt schorsing Rice

Roger Goodell staat achter het besluit om Ray Rice, running back van de Baltimore Ravens, voor twee wedstrijden te schorsen. Dat liet de commissioner van de NFL weten op een persconferentie in Canton, Ohio. Rice kreeg de schorsing aan zijn broek na het plegen van huiselijk geweld, maar bood eerder ook al zijn excuses aan.

”We hebben een duidelijk beleid hierover en daar zijn gevolgen aan verbonden. Ray weet dat hij een gruwelijke fout heeft gemaakt, die onacceptabel is voor zijn eigen en onze maatstaven.”

Overige headlines

    • Als rookie in de NFL heb je het niet makkelijk, zeker niet wanneer je nieuwe teamgenoten aan de slag gaan met je kapsel. Ook de rookie haircuts horen er helaas bij. Dit was het resultaat bij Chase Vaughn en Kenny Anunike van de Denver Broncos.

  • Marshawn Lynch heeft zich zijn pogingen om een sterk verbeterd contract te krijgen gestaakt en is inmiddels weer begonnen bij het trainingskamp van de Seatlle Seahawks. Na wat rondschuiven van geld, gaat Lynch er dit seizoen met anderhalf miljoen dollar op vooruit, maar dat staat in schril contrast met zijn aanvankelijke eis: vijf miljoen dollar.
  • Darrelle Revis blijkt indruk maken bij de New England Patriots en ook op quarterback Tom Brady, die al meerdere pogingen om zijn receivers te bereiken zag stranden in de handen van Revis Island.

      • Dat Jamaal Charles snel en behendig is, mag duidelijk zijn (bekijk anders nog eens het filmpje in dit artikel). De term ankle-breaker is behoorlijk van toepassing op de moves van de running back van de Kansas City Chiefs. Maar ook letterlijk. Tijdens een training van de Chiefs schudde Charles cornerback Sanders Commings van zich af met een juke move, waarbij Commings met een gebroken enkel het veld af moest.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen