NFL Update: Coach Buffalo Bills opgepakt voor geweldpleging

Door

aaron-kromerjpg-b22c0b9fe303923aDe offensive line coach van de Buffalo Bills, Aaron Kromer, is zondagochtend gearresteerd voor geweldpleging. Kromer had een woordenwisseling met de zoon van zijn buurman en gebruikte daarbij dus ook zijn handen jegens de minderjarige, die overigens niet werd meegenomen naar het politiebureau. Kromer is net als hoofdcoach Rex Ryan nieuw in Buffalo. De afgelopen twee jaar was hij aanvalscoach bij de Chicago Bears, waar hij moest vertrekken nadat bleek dat hij één van de grote criticasters was achter een behoorlijk negatief rapport over quarterback Jay Cutler. Het is ook hier weer interessant om te zien hoe de league omgaat met deze kwestie, aangezien er steeds harder wordt gestraft en de NFL statement op statement maakt.

Kaepernick achter veranderingen
Hij kan ook niet anders, maar het siert Colin Kaepernick dat hij voor de positieve aanpak gaat. De quarterback van de San Francisco 49ers is er van overtuigd dat de nieuwe coaches en spelers een positieve uitwerking zullen hebben op zijn team. Ervaren en gewaarde coaches als Jim Harbaugh, Greg Roman en Vic Fangio vertrokken en Patrick Willis, Justin Smith, Chris Borland en Anthony Davis hingen hun jerseys aan de wilgen. Veteranen Frank Gore en Michael Crabtree vertrokken ook nog eens tijdens free agency. Het is niet onrealistisch om de 49ers, met nieuwe hoofdcoach Jim Tomsula, ergens onderaan te zetten in de Power Rankings. Misschien dat de veranderingen Kaepernick wel meer ademruimte en nieuwe perspectieven geven en San Francisco tegen alle tekenen in een rol gaan spelen in hun zware divisie.

Sherman pleit voor American Football als Olympische sport
Een Super Bowl kampioenschap met bijbehorende ring is nog niet genoeg voor Richard Sherman. De cornerback van de Seattle Seahawks zou dolgraag willen schitteren op de Olympische Spelen. Het lijkt een utopie, aangezien de Amerikanen volledig domineren wat betreft american football. Dat er een aantal NFL-spelers niet zouden misstaan op ‘de Spelen’ is wat realistischer. Wat te denken van Jimmy Graham bij het basketbal, Frank Gore in de boksring of Jamaal Charles op de 100 meter? Aanvullingen? Laat ze hieronder achter.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen