NFL Update: Cleveland Browns wanhopig op zoek naar quarterback

Door

Cleveland Browns v Carolina Panthers

De quarterbacks van de Cleveland Browns maakten dit seizoen, op zijn zachts gezegd, nauwelijks een goede indruk. Brian Hoyer bleek te choken naarmate het seizoen vorderde, Johnny Manziel wist de hype niet waar te maken en Connor Shaw kon het verschil ook al niet maken. Browns-eigenaar Jimmy Haslam is wel een beetje klaar met de spelverdelers van zijn team en schreeuwt om veranderingen.

Met Brian Hoyer als toekomstig free agent en twee onervaren rookies op de belangrijkste positie, wil Haslam alle mogelijkheden om een quarterback te halen onderzoeken:

“We’ve got to get a quarterback and got to get it fixed. What I would say to our fans is, we’re going to continue to work really hard to find that quarterback who can make us a championship team.”

Hoewel Haslam vorig jaar nog neigde om Manziel meteen op het veld te zetten, nu houdt de invloedrijkste man bij de Browns de boot even af:

“Johnny has to show on and off the field he can be a professional. He knows that. Everybody in the organization has told him that. It’ll be up to Flip (DeFilippo, OC) and coach Mike Pettine to decide whether he can be the kind of quarterback we need him to be. He knows what we expect of him on and off the field, and it’s up to him to prove he can do that.”

Toekomst Richardson nog onzekerder na schorsing

Het einde van de samenwerking tussen de Indianapolis Colts en Trent Richardson lijkt met de dag dichterbij te komen. De voormalige first rounder kende opnieuw een dramatisch seizoen in Indianapolis en werd door zijn concurrenten aan alle kanten voorbij gestreefd. Nadat hij niet mocht spelen tegen de Denver Broncos in de play-offs werd de running back door de Colts voor twee wedstrijden geschorst

Gisteren liet general manager Ryan Grigson weten dat de Colts er nog niet uit zijn of ze ook volgend seizoen gebruik gaan maken van de diensten van Richardson, die daarmee het stempel van ‘draft bust‘ nog zwaarder op zijn carrière gedrukt ziet worden.

Pro Bowl nieuws

Als laatste nog wat nieuws over de aanstaande Pro Bowl. Voordat morgen Team Carter en Team Irvin het tegen elkaar opnemen in de jaarlijkse All-star wedstrijd, pakken we bij SportAmerika nog even de laatste, leukste nieuwtjes mee:

  •  Tijdens het reguliere seizoen zagen we dat J.J. Watt ook prima functioneerde in de aanval van de Houston Texans. Gaan we dat morgen ook zien in de Pro Bowl? Watt heeft in ieder geval geoefend.

  • Het team gekozen door Michael Irvin, voormalig wide receiver van de Dallas Cowboys, wil voor de wedstrijd begint nog snel een ruildeal maken met de tegenstander. Irvin, die maar liefst vijf Cowboys plus coach Jason Garrett in zijn team heeft, wil graag een andere long snapper. L.P. LaDouceur heeft de voorkeur, maar of dat komt door zijn kwaliteiten of dankzij het feit dat hij ook voor Dallas speelt is de vraag.
  • Jimmy Graham, tight end van de New Orleans Saints, kreeg dit seizoen een verbod opgelegd om de bal na een touchdown te dunken. Maar tijdens de Pro Bowl verdwijnt de bureaucratie van de NFL even van het toneel. Graham kreeg er een vraag over gesteld en gaf toe dat, mocht hij een touchdown scoren, we opnieuw een slam dunk kunnen verwachten.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Dennis 6 jaar ago

    Hoop dat dit is om Manziel te motiveren, want in de draft zijn weinig goede alternatieven die haalbaar zijn. Misschien Mike Glennon halen van de Bucs en wat druk zetten op Manziel of Sanchez in FA.

  2. Jeroen 6 jaar ago

    Ik denk dat dit inderdaad is om Manziel wakker te schudden. Volgend seizoen zullen ze waarschijnlijk met hem starten. Ik hoop dat hij binnen 3, 4 seizoenen zal uitgroeien tot een QB die de plafoffs kan halen. Maar ja, het blijven de Browns.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen