Fantasy Update: Bumblebee Ben & Terrific Tom

Door

Chicago Bears v New England Patriots

Elke week benoemen we op donderdag kort de toppers en floppers van de voorgaande speelronde en geven we enkele tips voor de aankomende wedstrijden. Eindigend in een lijstje met 10 spelers of D/ST die de moeite waard zijn om op te pikken of te starten.

Bumblebee Ben en Terrific Tom
522 yards, 6 TD’s voor Big Ben (44 punten) en Tom Brady 354 yards met 5 TD’s (34 punten). Twee oudjes, twee veteranen die lieten zien nog lang niet versleten te zijn, en daarmee gelijk hun ploegen in de kijker speelden. Heeft Ben in Pittsburgh de luxe om ballen te gooien naar WR Antonio Brown. De Nr 1 WR in Fantasy. Zo mag Tom zijn ballen afvuren op een steeds fittere, en dus dominantere, Rob Gronkowski. De Nr 1 TE in Fantasy. Wat een genot moet dat zijn voor beide QB’s.
Bumblebee Ben was in veel leagues gebenched (in de mijne ook) vanwege de match up tegen de Colts D/ST. Veel eigenaren zullen zich nu wel eventjes achter de oren krabben en zich nogmaals bedenken voordat ze dat gaan doen. Zeker gezien de komende match ups!
Brady is een must start QB geworden in oktober en hij en zijn receivers (LaFell, Gronk, Edelman) lijken beter ingespeeld op elkaar. Terrific Tom heeft zich sterk herpakt na de eerste 8 tellen in Miami en dankzij hem gaan de Pats voor de volgende knock out komende zondag tegen Denver!

1 Reactie
  1. Erik 6 jaar ago

    Helaas dat de schrijver van dit artikel niet beschikt over de juiste kennis.
    Vereen is namelijk geen receiver maar een runningback. Weliswaar is het een goede receiving back, maar geen echte WR.
    Daarnaast spelen de Patriots zondag thuis, en niet in Denver.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen