NFL Update: Brandon Marshall mist rest van het seizoen

Door

Dallas Cowboys v Chicago Bears

De Chicago Bears moeten het seizoen afmaken zonder wide receiver Brandon Marshall. Marshall liep afgelopen donderdag in de wedstrijd tegen de Dallas Cowboys twee gebroken ribben en een ingeklapte long op en is daardoor langdurig uitgeschakeld.

In de met verloren wedstrijd moest de 30-jarige Marshall in het tweede kwart het veld verlaten nadat hij een knie in zijn rug had gekregen van Cowboys-safety Barry Church. Het bleek uiteindelijk zo erg te zijn dat hij met een ambulance naar een dichtbijgelegen ziekenhuis werd gebracht. De blessure van Marshall komt de Bears heel slecht uit, want hij was samen met Alshon Jeffery de meest productieve speler, met allebei acht touchdowns.

Demaryius Thomas geeft Denver Broncos korting

Demaryius Thomas is bereid om zijn salariseisen aan te passen als het kan leiden tot een nieuw contract bij de Denver Broncos. De receiver wil dolgraag verder bij de Broncos, die hem in 2010 in de eerste ronde van de Draft kozen.

”It’s just respect for this town because they took a chance on me when I was coming out, and of course I’d like to keep playing with Peyton. Peyton is one of the best in the game, and I’ve been blessed to have him as my quarterback. I learned so much from him. Denver, of course I’ve got to take my hats off to them, because they took a chance of drafting me in the first round.”

Dat Thomas de Broncos korting geeft, komt goed uit, want ook tight end Julius Thomas en cornerback Chris Harris willen graag in Denver gehouden worden. Daarbij komt ook nog eens dat linebacker Von Miller een aardige contractverlenging in het verschiet heeft in 2015. Als Thomas een nieuw contract tekent, kunnen de Broncos hun franchise tag toepassen op Julius Thomas.

Overige headlines:

  • Punters get paid like people too. Johnny Hekker, punter bij de St. Louis Rams, tekende gisteren een zesjarige contractverlenging en gaat nu meer verdienen dan de gemiddelde punter in de NFL. Hekker’s contract, dat loopt tot 2020, is achttien miljoen dollar waard, waarvan negen miljoen dollar gegarandeerd.
  • Reggie Wayne, wide receiver van de Indianapolis Colts, denkt na dit seizoen zijn cleats aan de wilgen te hangen. De 36-jarige receiver, die terug is gekomen na een zware knieblessure, wil graag meer tijd doorbrengen met zijn familie.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen