NFL Update: Arrestatie van broer Talib leidt tot verwarring

Door

Indianapolis Colts v New England Patriots

Er was van het weekend grote verwarring rondom de persoon Aqib Talib. De cornerback van de Denver Broncos zou in Dallas zijn gearresteerd nadat hij in een nachtclub met flessen begon te gooien. Het politiekorps van Dallas bracht het nieuws vervolgens groots naar buiten via Twitter. Er was alleen één probleem, het was niet Aqib Talib die gearresteerd was…maar zijn broer.

789788012122277189

De tweets werden verwijderd toen de zaakwaarnemer van Talib beweerde dat het niet zijn cliënt was die was gearresteerd, maar dat het om zijn broer ging. Later op de dag bood het politiekorps van Dallas haar excuses aan en bevestigde zij dat het om de 31-jarige Yaqub Talib ging, en niet om Aqib Talib.

De cornerback, die afgelopen offseason New England verruilde voor Denver, zou not amused zijn en overweegt het politiekorps van Dallas aan te klagen vanwege deze blunder.

Grootste scherm staat in Jacksonville

De Jaguars zijn druk bezig om aan hun populariteit te werken. Een tijd geleden maakte het team al bekend dat er nieuwe tribunes gebouwd gaan worden waar men vanuit een jacuzzi naar de wedstrijd kan kijken. En dan is er ook het nieuwe 4,333 inch videoscherm dat daarmee groter is dan het gigantische scherm wat in Dallas is geïnstalleerd…en dat willen de Jaguars weten ook:

In het stadion gaat dit er zo uit zien:

Ook aan de andere kant van het stadion komt een gelijksoortig scherm, waarmee de Jaguars dus de twee grootste videoschermen in de NFL hebben.

Jones-Drew overwoog te stoppen na 2013

Maurice Jones-Drew speelde vorig jaar nog voor de Jacksonville Jaguars. Het was echter een belabberd seizoen, Jones-Drew kwam maar tot 3,4 yards per run en kampte met blessures. Het deed de runningback sterk aan zichzelf twijfelen en hij overwoog dan ook om zijn carrière te beëindigen.

“Ik keek naar de beelden van mijzelf…en het leek gewoon alsof ik het kwijt was. Ik had het niet meer. Daarna ben ik harder gaan trainen dan ooit tevoren om te zien of ik nog de wilskracht had om door te gaan. Nu wil ik de criticasters hun ongelijk bewijzen, in 2012 had ik een geweldig seizoen maar in 2013 ging het mis. Opeens zegt men dan dat je het niet meer hebt en wordt je afgeschreven. Ik had daar moeite mee.”

Komend seizoen komt Jones-Drew uit voor de Oakland Raiders waar hij een tandem zal vormen met Darren McFadden.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Wietze Willem 6 jaar ago

    Talib heeft groot gelijk! Sinds wanneer moet de politie populaire tweets de deur uitdoen met hashtags #BREAKING en #NFL…

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen