NFL Update: Adrian Peterson probeert trade te forceren

Door

Minnesota Vikings v Dallas Cowboys

Het heeft er alle schijn van dat Minnesota Vikings running back Adrian Peterson zich niet zal melden voor ‘Organized Team Activities’ ook wel OTA’s genoemd. Volgens Yahoo Sports heeft een bron dicht bij de running back gezegd dat Peterson hiermee probeert aan te sturen op een trade.

Peterson staat nog drie jaar onder contract bij de Minnesota Vikings en de Vikings hebben al eerder gezegd dat ze niet van plan zijn om de running back te traden. Er staat een bonus clausule in het contract dat Peterson 250 duizend dollar krijgt als hij aan meer dan 90 procent van de OTA’s deelneemt, dat bedrag lijkt hij dus mis te lopen.

Ray McDonald verlaat de Chicago Bears

De Chicago Bears hebben het contract met Ray McDonald ontbonden. Dit als reactie op het nieuws wat gisteren uit kwam dat Ray McDonald is gearresteerd voor huiselijk geweld. Het ontbinden van het contract komt als geen verrassing gezien McDonald al voor de vijfde keer gearresteerd is voor dit vergrijp en de Chicago Bears hem expres geen geld hebben gegarandeerd in zijn contract. Financieel komen ze er dus zonder schade van af.

Onderhand heeft de California Highway Patrol de 911 fragmenten openbaar gemaakt die vooraf gingen aan McDonald zijn arrestatie. In het geluidsfragment, dat naar buiten is gebracht door de nieuwszender KRON, lijkt de moeder van het slachtoffer te bellen met het alarmnummer waar ze onder andere zegt dat McDonald dronken zou zijn.

Het lijkt er ook niet op dat hij steun hoeft te verwachten van zijn medespelers. Long snapper Kyle Long was redelijk duidelijk met zijn bericht op Twitter.

Marquise Lee mist Jacksonville Jaguars OTA’s

Tweedejaars wide receiver Marquise Lee zal de OTA’s van de Jacksonville Jaguars moeten missen met een knieblessure die hij eerder in het off season op liep. Het is de zoveelste blessure in de korte carrière van Lee. Vorig seizoen miste hij ook het grootste deel van de OTA’s met een enkelblessure. Ook miste hij drie wedstrijden met een hamstring blessure en kampte hij het hele seizoen met een pols blessure. Het is dus te hopen voor de Jaguars dat Lee ooit nog fit genoeg wordt om zijn waarde als een tweede ronde draft pick waar te maken.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Dennis 5 jaar ago

    Long long snapper wtf.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen