NFL Update: Aaron Rodgers speelt hoe dan ook

Door

Detroit Lions v Green Bay Packers

In zijn laatste wedstrijd viel Aaron Rodgers even geblesseerd uit met een kuitblessure, maar maakte later in de wedstrijd alsnog zijn rentree. Maar helemaal hersteld is hij niet. De laatste twee trainingen van de Green Bay Packers gingen aan hem voorbij, wat betekent dat hij niet meer op het veld gestaan heeft sinds hun seizoensfinale tegen de Detroit Lions op 28 december. Ondanks dat, kunnen Packers-fans er gerust op zijn: Rodgers speelt hoe dan ook in de volgende wedstrijd tegen de Dallas Cowboys. Of hij in staat is alles te doen, wat hij normaal doet zei hij: “We zullen zien.”

Met nog twee trainingen voor de boeg tot aan de wedstrijd, is het niet zeker of Rodgers überhaupt aan trainingstijd toekomst. Het wordt van dag-tot-dag bekeken.

Nadat Rodgers in de wedstrijd tegen de Lions terugkeerde – ondanks zijn blessure – verliet hij de pocket nimmermeer, maar was wel goed voor 11-uit-13 en een touchdown. Ook scoorde hij zelf nog een TD, met een 1-yard quarterback sneak.

‘Terrelle Pryor tekent éénjarig contract bij de Kansas City Chiefs’

San Diego Chargers v Seattle Seahawks

Volgens Amerikaanse media gaan de Kansas City Chiefs zich versterken met Terrelle Pryor. Ook Twitterde hij zelf een soortgelijk bericht de wereld in. De Chiefs willen meer onderlinge competitie tussen de back-up quarterbacks, om zo hopelijk hun niveau te verhogen. Alex Smith is de onomstreden starter voor het team dat ondanks een 9-7 seizoen de play-offs niet wist te bereiken.

Terrelle Pryor staat dit seizoen onder contract bij de Seattle Seahawks, maar enkel voor hun practice squad. Daarvoor  speelde hij voor de Oakland Raiders, die hem in 2011 naar de NFL haalde.

Odell Beckham Jr. toegevoegd aan Pro Bowl selectie

Dallas Cowboys v New York Giants

Rookie wide receiver sensatie Odell Beckham Jr. is toegevoegd aan de Pro Bowl selectie. De New York Giant vervangt de geblesseerd afgehaakte Calvin Johnson. Beckham Jr. zelf is er maar al te blij mee. En gezien zijn fenomenale prestaties en atletisch vermogen, mag zijn naam eigenlijk ook niet ontbreken in de All-Star Game van het NFL seizoen.

Beckham Jr.’s doel voor dit seizoen was duidelijk: “Het doel is om ofwel in de Super Bowl, ofwel in de Pro Bowl te spelen. Dat geldt voor elk seizoen. Dat zijn dingen waarvoor je elke keer keihard traint en wat je op je cv wilt kunnen zetten. De Super Bowl hebben ze niet gehaald, maar ik ben er trots op dat ik straks wel in de Pro Bowl sta.”

Gedraft met de twaalfde pick in de eerste ronde van de Draft van 2014, is hij de eerste rookie Giant sinds Jeremy Shockey in 2002 en de eerste wide receiver van de Giants sinds Victor Cruz in 2012, die een uitnodiging voor de Pro Bowl krijgt. Het is de 18e keer oprij dat een Giants-speler in de Pro Bowl verschijnt.

Odell Beckham Jr. maakte faam voor hemzelf met zijn schier onmogelijke touchdown catch in de verloren wedstrijd tegen de Dallas Cowboys. Calvin Johnson – alom geprezen als één van de beste receivers ooit en de man die Beckham Jr. vervangt – noemde die pass “de meest idiote die hij waarschijnlijk ooit heeft gezien.”

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen