NFL Update: 50000 yards voor Brady

Door

Tom Brady

Tom Brady is terug van weggeweest. Vorige week was zijn carriere nog voorbij, vandaag is hij weer een superster door de gewonnen wedstrijd tegen de Cincinnati Bengals. De quarterback van de New England Patriots werd zondag de zesde quarterback ooit die voorbij de 50000 yard mijlpijl ging.

Niemand anders dan Rob Gronkowski mocht deelnemen aan deze mijlpaal. Tom Brady kan dit jaar John Elway, de nummer vijf aller tijden voorbij gaan op de ranglijst van meeste passing yards. Waarschijnlijk zal het echter daar bij blijven gezien de anderen in de top vijf of nog actief zijn in de NFL (Brees en Manning) of op grote afstand staan (Marino en Favre).

Andere headlines:

  • De cheerleaders van de New England Patriots stonden op een leuke manier stil bij het gevecht tegen kanker van de dochter van Cincinnati Bengals speler Devon Still. Op het grote scherm was een tribute video te zien en daarna liet de camera de cheerleaders zien. Die hadden allemaal een jersey aangetrokken van Still die daar door tot tranen was geroerd.

    https://twitter.com/CorkGaines/status/518956140949159936

  • De NFL heeft een deal gesloten met Bose die impact heeft op de koptelefoons die gedragen mogen worden door spelers. Onder andere Colin Kaepernick en Richard Sherman hebben deals met Beats by Dre, maar Bose heeft geëist dat spelers geen concurrerende merken zichtbaar mogen dragen tijdens trainingen en tijdens wedstrijden, inclusief interviews, tot 90 minuten na de wedstrijd.

  • Jaguars mascotte Jaxson de Ville was gister veel in het nieuws. Zijn double flip van de lichtmasten was gedurfd, zijn mislukte grap over ebola en de terrible towel was net zo gedurfd, alleen wel een stuk minder geslaagd.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen