NFL Play-off discussie: San Francisco 49ers @ Carolina Panthers

Door

Gedurende de NFL Play-offs zullen de redacteuren van SportAmerika.nl alle wedstrijd van tevoren uitvoerig behandelen. Jasper Laman, Ewout Versloot, Pieter Brouwers, Merlijn van Dierendonck, Mark Meijering en Lennart Beishuizen gaan met elkaar in discussie en bereiden iedereen voor op de wedstrijden van de dag.

San Francisco 49ers @ Carolina Panthers, 19.05, Charlotte, North Carolina

49ers49ers:
Quarterback: Colin Kaepernick
Coach: Jim Harbaugh
Record: 12-4
panthersPanthers:
Quarterback: Cam Newton
Coach: Ron Rivera
Record: 12-4
Klik op de miniaturen hierboven om direct naar de teampreviews in SportAmerika The Magazine te gaan

Mark Meijering
Wie de Niners zag winnen in Green Bay weet genoeg. Daar speelde de volgende Superbowl winnaar. Een team met een aanval die op de power-run leunt, in Kaepernick een QB heeft die van niets iets kan maken en in Crabtree, Davis en Boldin receivers heeft waar de verdediging van de Panthers geen antwoord op zal hebben. In de krappe overwinning van de Panthers deed Crabtree niet mee en moest de ploeg nog leren close wedstrijden te winnen. Nu beide facetten aan het spel zijn toegevoegd is er maar een conclusie mogelijk: overwinning 49-ers!

Jasper Laman
De Panthers spelen dit jaar opvallend goed zonder op te vallen. De verdediging staat als een huis en krijgt gemiddeld slechts 15 punten per wedstrijd tegen. Eerder dit seizoen wist de ploeg Kaepernick en de Niners al af te stoppen en ook dit keer zal de NFC South kampioen als winnaar van het veld stappen. De aanval onder leiding van de solide spelende Cam Newton zal net genoeg doen om iets meer punten te scoren dan er worden geïncasseerd.

Ook leuk om te lezen