NFL 3-on-3: Tussenrapport

Door

2. WELKE ROOKIE MAAKT DE MEESTE KANS OM UIT TE GROEIEN TOT HALL OF FAMER?

Wouter Boerkamp: De meest voor de hand liggende keuze is Saquon Barkley, maar daarnaast wil ik toch Baker Mayfield noemen. Hij zit momenteel nog niet in de beste situatie bij de Cleveland Browns, maar ik denk dat we de komende tien jaar nog echt van hem gaan genieten.

Joël Ackermans : Het was een draft met misschien wel het meeste talent wat we de afgelopen jaren hebben gezien. Mijn eerste gevoel zegt dat Baker Mayfield uit gaat groeien tot Hall Of Famer. De Browns hebben een team wat vol zit met potentie. Met Mayfield aan het roer worden ze binnen nu en een paar jaar playoff contenders. Zijn situatie is in ieder geval verbeterd nu dat Hue Jackson niet meer zijn headcoach is.

Toon Aerts: Saquon Barkley zou een logische keuze zijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar een defensieve speler, safety Derwin James van de Chargers. Velen dachten dat de Chargers-defensie als een kaartenhuis zou inzakken met de blessure van Joey Bosa, maar Derwin James ontpopte zich meteen tot nieuwe leider en liet al 3,5 sacks en een interceptie optekenen. En hij zal alleen nog maar beter worden.

Ook leuk om te lezen