NFL 3-on-3: De Jets op weg naar de play-offs?

Door

Gore Colts Jets
Na twee wedstrijden zien we de eerste tekenen van de krachtsverschillen tussen de teams. Natuurlijk is het nog veel te vroeg om conclusies te trekken, want de Patriots begonnen vorig seizoen 2-2 en de Seahawks 3-3 en stonden uiteindelijk gewoon in de Super Bowl. Toch geven drie NFL-redacteuren in deze wekelijkse rubriek alvast hun mening over de kansen van de New York Jets om de play-offs te halen. Daarnaast kijken ze ook naar de terugkeer van Kam Chancellor en Josh McCown op de Amerikaanse voetbalvelden.

Foto’s: Getty Images/Twitter

2 Reacties
  1. Dylan 5 jaar ago

    “Wat als de aanval opeens een mindere periode krijgt? Zal het dan ook nog lukken? Ryan Fitzpatrick, Chris Ivory, Eric Decker etc. daar wordt je nu niet meteen warm van”

    Chris Ivory is een ongelofelijk goede fit voor de offense die de jets runnen, daarnaast is Decker 1 van de betere WR2’s in de league. Dat was hij met Manning, en zelfs Tebow, al in Denver. Vorig jaar kwam hij niet geheel uit de verf in NY omdat hij gewoon een goede WR naast zich moet hebben, dat heeft hij nu in Marshall. Het is natuurlijk al uberhaupt niet zo alsof ze nu shootouts winnen, dus denk niet dat je je zorgen hoeft te maken om de offense. Vraag is eerder of Pryor en Gilchrist de manier van spelen van maandag kunnen blijven houden het hele seizoen. Als die met dezelfde intensiteit spelen en Mauldin en Coples ook enigszins op niveau spelen kan deze D wel eens heel ver komen en is er echt niet bijster veel nodig van de offense. Maar denk dat je na de wedstrijd tegen de Pats beter weet waar ze staan.

  2. Jeroen 5 jaar ago

    Het is echt onbegrijpelijk dat de Browns Manziel niet gaan klaar stomen voor de toekomst. Hij maakt nog veel fouten maar er is vergeleken met zijn eerste wedstrijd tegen de Bengals (vorig seizoen) een stijgende lijn te herkennen. Nu maar hopen dat McCown snel een blessure oploopt en Manziel het mag overnemen. Maar waarschijnlijk geven ze hem pas een kans als ze met 28-0 achter staan.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen