NFL 3-on-3: De Eli Manning-editie

Door
Eli Manning, Super Bowl-legende. (Larry French/Getty Images)

3. GAAT ELI ZICH NOG REVANCHEREN?

Eli Manning won twee Super Bowls met de Giants en zal waarschijnlijk niet op deze manier afscheid willen nemen. Zien jullie het gebeuren dat hij zich nog ergens gaat revancheren?

CvD: Is er een betere match dan Manning in Jacksonville? De ploeg heeft een goede defensie en running back, maar Manning is een verbetering ten opzichte van Blake Bortles. Met Tom Coughlin als vice-president is er natuurlijk ook al de link met Manning. Ik zou Eli volgend jaar graag in Jacksonville zien.

LD: Nee, daarvoor is zijn vorm van de laatste jaren te matig. Na het wegvallen van OBJ werd duidelijk dat Manning te afhankelijk is van anderen om goede resultaten te boeken. Dit geldt natuurlijk voor elke QB, maar bij Manning gebeurt dit al langere tijd en in een vrij hoge mate. Manning kan alleen revanche nemen als hij onderdeel wordt van een elite offense. De vraag is of zulke teams met de 37-jarige QB in zee willen gaan.

JH: Ik zie hem zeker nog spelen, maar weet niet of het dan een revanchetour wordt. Alleen bij de Jaguars misschien. Zijn voormalig coach Tom Coughlin zal hem met open armen ontvangen. Een van de weinige plekken waar de rest van het team staat maar de quarterback positie het team verzwakt. Daar zie ik Manning, zelfs met zijn huidige beperkingen, nog als een upgrade waardoor het team een playoff contender wordt. Een team in opbouw zou nog iets aan hem kunnen hebben als mentor voor een jonge QB maar het is geen quarterback die zijn team nu nog op sleeptouw gaat nemen.

8 Reacties
 1. Jetsfan 3 jaar ago

  Ik heb ondanks mijn liefde voor de Jets helemaal niets tegen de Giants en al helemaal niet tegen de familie Manning. Het is duidelijk: dit doe je gewoon niet bij iemand met zo’n staat van dienst. Als de Giants in kansrijke positie de play offs dreigen te missen door een falende Manning, OK. Maar dit gaat helemaal nergens over. Het seizoen is al een maand voorbij en Geno Smith die de veters van Manning’s schoenen nog niet van een afstand mag bekijken neemt het over. Geno Smith kan zich onsterfelijk maken door botweg te weigeren.

  • Bibi 3 jaar ago

   Wij zijn al maanden op zoek naar een Jetsfan voor onze Dutch Nfl Trash talk groep.. mogen we je toevoegen?

 2. Jetsfan 3 jaar ago

  Als dat op een normale internet site is vind ik het prima, ik zit nl. op facebook, twitter etc.

 3. Jetsfan 3 jaar ago

  Ik laat even een essentieel woord weg. Ik bedoel te zeggen dat ik juist NIET op Facebook en Twitter zit.

 4. Bibi 3 jaar ago

  nee het is een whatsapp groep.. Dus alleen via de telefoon 🙂

 5. Jetsfan 3 jaar ago

  Prima hoor, zeg maar wat ik moet doen.

 6. Bibi 3 jaar ago

  Je krijgt een mailtje van sportamerika.nl , dan komt het allemaal goed!

  • Dennis Verhoeven 3 jaar ago

   Leuk, Bibi! Mag ik de Raiders vertegenwoordigen?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen