NFL 3-on-3: Toppers & Floppers

Door

3-on-3 - New England Patriots

3. Aan al het goede komt een eind. Zijn de hoogtijdagen van Tom Brady, Bill Belichick en de New England Patriots voorbij?

MM: Gewetensvraag. Het was in ieder geval een van de slechtste wedstrijden van de Patriots – vraag Mr. Kraft maar – in lange tijd. De Patriots in huidige vorm hebben geen bestaansrecht. De spelers presteren niet. Met Tom Brady in een negatieve hoofdrol! Hij mist te vaak zijn receivers en met een onervaren groep WR’s moet Tom beter spelen dan hij gedaan heeft. Mijn vertrouwen in Bill is huge, dus ik verwacht dat er beter gespeeld gaat worden. Enig gelukje: ze spelen in een knakendivisie. Als ze die niet winnen…

CvD: Dat gaan we zondag zien. Het lijkt me niet verstandig Brady en Belichick te vroeg af te schijven. Dat doen ze in de NBA ook elk jaar met de San Antonio Spurs. De Patriots hebben pas één thuiswedstrijd gespeeld en zitten in de zwakste divisie van de league. Ik ga er vanuit dat de Patriots de play-offs dus wel halen. Maar verder? De ploeg heeft op dit moment veel problemen, zoals een zeer slechte offensive line. Aan Belichick om hier camera’s een oplossing voor te vinden.

MF:De hoogtijdagen van Bill Belichick als GM zouden binnenkort voorbij kunnen zijn, want die rol heeft hij dit jaar toch echt dramatisch vervuld. Ik zie echter geen beter alternatief voor de Patriots op de positie van coach dan Belichick. Tom Coughlin bewijst al jaren dat leeftijd geen issue hoeft te zijn, dus ik zie hem nog wel vijf jaar door gaan als coach. Tom Brady daalt al vijf jaar in zijn QB-rating en dit jaar staat hij zelfs op de 27e plek achter bijvoorbeeld Josh McCown en Derek Carr. Misschien kan hij volgend jaar de assistent van Jim Harbaugh worden bij zijn alma mater Michigan, want een starting job zie ik voor hem dan niet meer.

1 Reactie
  1. Mark Meijering 6 jaar ago

    Ondank de aanwezigheid van Tony Romo…. Geweldige zin Chris 🙂

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen