New England Patriots, Dallas Cowboys meest gehate teams

Door

We zien ze vaker langskomen op het internet. Infographics met bijvoorbeeld de populairste NFL-teams per staat of jersey sales. Het was een uitgelezen mogelijkheid voor een Redditor uit Australië om er een te maken van de meest gehate teams in de Verenigde Staten.

Hij maakte een enquete die door zo’n 31 duizend mensen ingevuld. Door eerst te inventariseren waar de respondenten woonden, stelde hij daarna een volgende enquete op, afhankelijk van de staat waar mensen woonden. Mensen uit Texas vulden bijvoorbeeld in dat de Dallas Cowboys het meest worden veracht in de Lone Star State, met de Philadelphia Eagles op de tweede plaats.

Zoals je kan zien, is de twijfelachtige eer om het meest gehate team in de VS te zijn weggelegd voor de New England Patriots (iets met Spygate) en de Dallas Cowboys als goede tweede. San Francisco 49ers, Seattle Seahawks en Green Bay Packers die de top vijf completeren

Bron: Reddit

3 Reacties
  1. Lennart Beishuizen 6 jaar ago

    De Cowboys zijn zelfs het meest gehaat in Texas. Apart 🙂

  2. Bill 6 jaar ago

    Haters gonna hate…

  3. Darch 6 jaar ago

    Leuk kaartje, maar dat zegt natuurlijk niks. Vijftig procent van de Yanks woont namelijk maar een een handvol counties (zie kaart http://static4.businessinsider.com/image/5227a78e6bb3f70f68316148-800-/map%20of%20us%2050%20percent%20.png ). Daar waar bv de Packers, Patriots en Seahawks massaal worden gehaat, woont geen hond.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen