The New Day debuteert, Austin interviewt McMahon, NXT Takeover

Door

SD_11252014ej_1109The New Day debuteert
Afgelopen vrijdagavond tijdens SmackDown debuteerde The New Day, bestaande uit Big E, Kofi Kingston en Xavier Woods. Het driekoppige tag-team nam het succesvol op tegen Heath Slater, Titus O’Neil en Curtis Axel.

Austin vs. McMahon.
‘Stone Cold’ Steve Austin interviewt komende nacht de WWE Chairman en CEO Vince McMahon tijdens een live Steve Austin Podcast op het WWE Network.

Austin en McMahon zijn verantwoordelijk voor één van de populairste en bekendste vetes aller tijden in de geschiedenis van de WWE. Vanaf 1998 maakten Austin en McMahon elkaar avondenlang het leven zuur. Het interview tussen de twee staat dan ook garant voor een waar spektakelstuk.

NXT Takeover: R Evolution
Tijdens NXT Takeover: R Evolution neemt de NXT Champion Adrian Neville het op tegen Sami Zayn in een Championship vs. Career match. Ook verdedigen NXT Tag-Team Champions de Lucha Dragons hun titels tegen The Vaudevillains en zet NXT Women’s Champion Charlotte (de dochter van WWE Hall of Famer Ric Flair) haar titel op het spel tegen Sasha Banks. Daarnaast maakt Kevin Owens tijdens NXT Takeover: R Evolution zijn langverwachte debuut in de NXT ring.

NXT Takeover: R Evolution kijk je live in de nacht van 11 op 12 december op het WWE Network.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen