Ndamukong Suh beboet voor ‘illegal block’ tegen Vikings

Door

Minnesota Vikings v Detroit LionsNdamukong Suh heeft een boete van 100.000 dollar ontvangen voor zijn illegal block afgelopen zondag op Minnesota Vikings’ center John Sullivan. De defensive tackle van de Detroit Lions wordt niet geschorst voor zijn actie, meldt de NFL.

Het zag er in eerste instantie uit dat DeAndre Levy punten op het scorebord zou zetten voor de Lions, maar de scheidsrechters gooiden de flag na een overtreding van Suh die op de knieën dook van Sullivan. Suh zei na de wedstrijd dat hij een goed gesprek had gevoerd met het slachtoffer: “Het was niet mijn doel om voor zijn knieën te gaan. He understood.

Oordeel zelf:

ndamkong-suh-low-block

Het is niet de eerste keer dat Suh een boete ontvangt van de NFL. Afgelopen seizoen moest hij 30.000 dollar betalen voor een tik in de edele delen van Houston Texans’ QB Matt Schaub. In 2011 moest Suh twee wedstrijden brommen nadat hij een stampende beweging maakte op de arm Evan Dietrich-Smith van de Green Bay Packers.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Roger Rousseau 7 jaar ago

    Block was ook nog eens totaal overbodig want Sullivan had Levy nooit of te nimmer meer ingehaald.

  2. Pieter 7 jaar ago

    Absoluut. Meneer Suh zou best wat harder aangepakt mogen worden. Zeg maar een seizoen, want die geldboetes raken hem echt niet..

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen