NBA Update: Wade en Durant bekvechten en George casht

Door

Miami Heat v Oklahoma City Thunder - Game OneWaar Kevin Durant en LeBron James bij een eventueel etentje de slagroom uit elkaars mondhoeken vegen, hoeft Durantula daar in het geval van Dwyane Wade niet op te rekenen. Volgens KD hoort niet Wade in de Sports Illustrated Top 10 beste spelers van komend seizoen, maar oud-teamgenoot James Harden. Dat viel niet helemaal lekker in huize Wade.

DWade pakte een ouderwets schrijfblokje en schreef op wat hij zojuist las. Hij deelde het met zijn Instagram-lezers opdat zij niet vergeten wat ze tijdens de ongetwijfeld vurige ontmoetingen tussen Oklahoma City Thunder en Miami Heat kunnen verwachten.

Echt onder de indruk van de digitale bitch slap was Durant niet. Meteen toog hij naar Twitter om de drievoudig kampioen wederom uit te dagen. Udonis Haslem, teamgenoot van Wade, besloot daarop zijn kompaan alvast rugdekking te geven met een creatieve paintsessie. Gelukkig komt er eindelijk wat frictie tussen de titelkandidaten. Dat poeslieve geknuffel moet maar eens verleden tijd zijn.George tekent megacontract
Hij speelde afgelopen seizoen al als een superster, maar ontving nog het salaris van een rookie: Paul George. Gisteren tekende hij dan eindelijk zijn zo gewenste contractverlenging bij de Indiana Pacers voor de niet geringe som van tachtig miljoen dollar voor vijf jaar. Dat bedrag kan zelf oplopen tot negentig miljoen bij topprestaties van George en zijn team. Coach Frank Vogel ziet de Pacers-toekomst vrolijk in. “We zijn nu een aantal jaar aan het opbouwen en om deze speler nu voor vijf extra jaren onder contract te hebben, geeft ons vertrouwen om voor de NBA-titel te gaan, onze eerste”, zegt hij tegen Yahoo! Sports.


Wizards op weg naar play-offs volgens Wall
Na vijf play-offsloze jaren voor de Washington Wizards gaat het er dit jaar volgens sterspeler John Wall eindelijk weer van komen. “We hebben voor komend seizoen de puzzelstukjes compleet”, zegt Wall tegen ESPN. Mits het team bespaard blijft van zware blessures, zit er wellicht een kern van waarheid in. Echter heeft het blessurespook wederom toegeslagen in Washington. Zowel forward Singleton als center Okafor ontbreken voor lange tijd in een toch al blessuregevoelig team. Toch is Wall, die onlangs een max-contract tekende, nog steeds optimistisch. “Het aantrekken van veteraan Al Harrington is een belangrijke zet geweest. Met hem kunnen we een gooi doen naar ons doel: de play-offs.”

Portland Trail Blazer dagen Raymond Felton uit
Volgens de fans van Rip City was Felton de hoofdschuldige aan het mislopen van de play-offs in het seizoen 2011-2012. Na zijn enige seizoen voor de Trail Blazers verhuisde Felton naar de New York Knicks, waar hij een succesvol seizoen kende. Toch zit het hem nog altijd niet lekker dat de fans hem in maart van dit jaar continu uitfloten. In een interview met CBS Sports kon hij het wederom niet laten om nog even terug te komen op die momenten. De Portland Trail Blazers, nu gezegend met de potentiële superster Damian Lillard, reageerden als volgt:


Rose is beter dan ooit volgens Durant
Na zijn verbale oorlogsvoering met Wade had Durant nog wel wat positieve woorden over voor de terugkerende Derrick Rose, met wie hij deze zomer verschillende trainingen had. “Veel mensen reageerden teleurgesteld en boos dat hij het complete afgelopen seizoen mistte vanwege zijn knieblessure, maar naar mijn mening was het een juiste beslissing. Hij oogt nog beter nu. Hij is één van de weinige spelers waarvoor ik een kaartje zou kopen. Met hem erbij zijn de Chicago Bulls een serieuze kandidaat voor het kampioenschap”, aldus KD tegen ESPN.

Lamar Odom reageert via Twitter
Na ruim een maand van doldwaze verhalen over drank- en drugsgebruik en een arrestatie, heeft Lamar Odom van zich laten horen op Twitter. In een lang bericht haalt hij naar zijn vader, die er nooit voor hem is geweest. Tegelijkertijd prijst hij de familie Kardashian. Volgens hem zijn ze er altijd onvoorwaardelijk voor hem geweest en is het onterecht dat de pers hen nu aanvalt. “De enige die schuldig is aan deze puinhoop, ben ik zelf. Vindt ervan wat je wilt, maar laat de mensen met rust die mij altijd beschermd hebben en van me houden”, eindigt Odom zijn emotionele verklaring.

Foto: GettyImages

Ook leuk om te lezen