NBA Update: PG-13 en voorspellingen East

Door

Indiana Pacers v Phoenix Suns

Ondanks dat Paul George komend seizoen zeer waarschijnlijk niet in actie komt voor de Indiana Pacers, zal de 24-jarige forward toch een aantal shirts verkopen. Hij verandert zijn rugnummer namelijk van 24 naar 13 om zijn bijnaam PG-13 kracht bij te zetten.

George, die met nummer 24 speelde vanwege zijn idool Kobe Bryant, stond in januari van dit jaar al open voor een nummerwijziging toen het hem werd gevraagd tijdens Jimmy Kimmel Live. “That’s got a ring to it, PG-13.

Pacers in gesprek met Marion
Shawn Marion is een kandidaat om in het seizoen 2014-2015 de positie van George in de line-up over te nemen. Marion was maandag in Indianapolis voor een gesprek met team president Larry Bird. Naast de Pacers hengelen ook de Cleveland Cavaliers naar de diensten van de 36-jarige veteraan die nog graag een kampioenschap wil winnen.

Kort nieuws
* De Toronto Raptors hebben een boete van 25 duizend dollar ontvangen voor een ‘illegale pitch’ van rapper en team ambassadeur Drake aan het adres van Kevin Durant. Drake bedankte tijdens zijn concert afgelopen week Durant voor zijn aanwezigheid en daagde het publiek uit om te laten zien hoe mooi het in Toronto kan zijn. Al snel volgde er een KD-chant voor de MVP die in 2016 een free agent wordt.

* Greg Oden is officieel aangeklaagd voor het slaan van zijn ex-vriendin in het gezicht. De 26-jarige oud-speler van de Portland Trail Blazers en de Miami Heat werd afgelopen donderdag gearresteerd in zijn woning in Lawrence, Indiana gearresteerd.

* Volgt Carmelo Anthony hetzelfde dieet als LeBron James?

Voorspelling Eastern Conference: Cavaliers #1
Volgens een panel van ESPN eindigen de Cleveland Cavaliers komend seizoen als eerste in de Eastern Conference. De Chicago Bulls, Toronto Raptors en Washington Wizards maken de top vier compleet, terwijl de Miami Heat zich gewoon plaatsen voor de play-offs, ondanks het verlies van LeBron James.

1. CLE, 2. CHI, 3. TOR, 4. WAS, 5. CHA, 6. MIA, 7. ATL, 8. BRK, 9. IND, 10. NYK, 11. DET, 12. BOS, 13. ORL, 14. MIL, 15. PHI.

Fernandez op Ibaka voor de dunk
Het nationale team van Spanje speelde een oefenwedstrijd tegen Angola en Rudy Fernandez en Serge Ibaka zorgden voor een hoogtepuntje!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen