NBA Update: Kobe vs. Jordan, Udrih en LeBron’s jury duty

Door

Jordan talks with BryantZo ongeveer vanaf het moment dat hij zijn eerste minuten maakte in de NBA tot op de dag van vandaag wordt Kobe Bryant vergeleken met Michael Jordan. Eens in de zoveel tijd neemt een analyticus, of een oud-teamgenoot van één van de twee, een radicaal standpunt in de discussie en wat volgt is een wekenlang ‘Welles!’ ‘Nietes!’ tussen volwassen mannen.

Phil Jackson schreef er zelfs een boek over. Althans, het komt uitgebreid aan bod in zijn laatste boek ‘Eleven Rings, The Soul of Success’. Jackson heeft beide legendes lang gecoacht en hem wordt dan ook vaak gevraagd wie de beste is. Aangezien Jordan één ring meer heeft dan Kobe en volgens velen een grotere invloed had op het spelletje, wint Air Jordan de discussie meestal. Dat juist Kobe Bryant wordt vergeleken met Jordan, en niet bijvoorbeeld Vince Carter, Allen Iverson of zelfs LeBron James, heeft niet alleen te maken met het aantal ringen. Onderstaande video’s laten zien hoeveel Jordan en Bryant eigenlijk op elkaar lijken. Angstaanjagend bijna…

Knicks breiden hun bank uit

De New York Knicks zijn druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten voor het aankomend seizoen. Geen blockbusterdeal voor de Knickerbockers dit jaar, maar een handige speler voor op de bank. De Sloveen Beno Udrih komt New York versterken. Udrih, al twee keer kampioen met de San Antonio Spurs, zal voornamelijk van de bank komen en belangrijk zijn vanwege zijn leiderschap en ervaring. Carrièregemiddelden van Udrih zijn 9,1 punten en 3,6 assists per wedstrijd. Afgelopen seizoen speelde hij voor zowel Milwaukee als Orlando.

‘The MVP finds the defendant not guilty for being on the poster’

Alle Amerikaanse burgers, dus ook professionele sporters, zijn verplicht om eens in de zoveel tijd plaats te nemen in de jury van een rechtszaak. Als we de Instagram van LeBron James mogen geloven was The King gisteren aan de beurt. James gooide onderstaande foto’s online van hemzelf in (relatief) nette kleren, met daarbij het onderschrift “Jury duty time. Time to do my civic duty.” Op welke zaak James gezet is, is niet bekend. Normaal gesproken zitten mensen niet echt te wachten op hun jury duty, maar nu ze samen met LeBron in de jury zitten zal dat ongetwijfeld anders zijn.

Foto’s: Getty Images, Instagram LeBron James

Ook leuk om te lezen