NBA Update: Howard door rood, ‘Dunks After Dark’

Door

Houston Rockets v Portland Trail Blazers - Game Four

Dwight Howard speelt wekelijks zijn potjes in fel rood shirt, traint in een gym met schreeuwerige, rode teksten op de muur en ’s nachts droomt ’s hij van een parade waar hij trots de Larry O’Brien Trophy toont aan een zee van fans in rode shirt met zijn naam achterop. “Vandaag is rood” zingt de gespierde center in zijn auto vaak uit volle borst mee, terwijl zijn lange rode haren dansen op de wind. Ja, voor de kleur rood doet Dwight net een stapje meer. Gas op die lollie, zoals u wilt.

Echter lijkt het erop dat de kleur hem een beetje naar zijn bolletje is gestegen. Howard moest gisteren namelijk zijn rijbewijs inleveren, nadat hij in twee jaar tijd maar liefst tien maal is aangehouden voor het negeren van een rood stoplicht, zo meldt TMZ Sports. Nadat hij in 2012 binnen tien maanden tijd maar liefst negen maal werd bekeurd in de staat van Florida, was het deze week voor de tiende keer raak. Om zijn rijbewijs terug te krijgen moet de sterspeler van de Rockets een boete betalen van 285 dollar betalen. Wees dus gewaarschuwd als u binnenkort een van onderstaande voertuigen ziet met de 2,11 meter lange Howard achter het stuur!

169monster_garage_article

Kings eren Stojakovic

De Sacramento Kings hebben aangekondigd dat het jersey met nummer 16 niet langer door spelers zal worden gedragen, als eerbetoon aan voormalig sterspeler Peja Stojakovic. Voorafgaand aan de ontmoeting met de OKC Thunder op 16 december zal de ceremonie plaatsvinden.

De drievoudig All-Star was een geliefde speler in Sacramento, die zijn schoten vooral vanuit driepuntland afvuurde. Stojakovic staat tweede op de all-time topscorerslijst van de Kings met 9498 punten en is vijfde in steals met 543. De Servische forward werd in 1996 als veertiende gekozen in de NBA Draft en speelde de acht jaren daarop een grote rol in de succesjaren van de franchise. Beleef hieronder een van de geweldigste comebacks in de historie van de play-offs met een grote rol van de Servische bommenwerper:

Dunks After Dark

Het NBA seizoen komt elke dag een stapje dichterbij en steeds meer teams maken hun plannen voor de voorbereiding bekend. Die van de Minnesota Timberwolves beloven het voorseizoen wel heel spectaculair te openen. Op 29 september zal op NBA TV verslag worden gedaan van een heus Midnight-Madness  (prima naam) evenement. Een onderdeel van deze gekkigheid is “Dunks After Dark” (nog zo’n prachtterm!), waarin de atletische rookies Andrew Wiggins, Zach LaVine en Glenn Robinson III om middernacht het tegen elkaar zullen opnemen in een dunk contest. Dat belooft wat!

Slam Magazine Cover

Het basketball magazine SLAM heeft vertrouwen in de rookie class van 2014 en laat dat zien met deze stoere cover, geïnspireerd op de cover van met de rookies van 1996. Bekijk de originele foto hier!

OUMiLtW

Tweet van de Dag

Paul Pierce poseerde gisteren voor de camera’s in zijn nieuwe jersey van de Washington Wizards. Hoe vind jij hem staan?

Foto’s: GettyImages, Maxim, SLAM

Ook leuk om te lezen