NBA Recap (67): Mavs winnen na twee verlengingen

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 67.

San Antonio Spurs at New Jersey Nets 103-89

Na bijna 40 dagen keerde Manu Ginobili weer terug op het veld voor de San Antonio Spurs. De Argentijn was goed voor 8 punten en 4 assists en 17 minuten speeltijd. De Spurs versloegen de New Jersey Nets met 103-89. Tim Duncan was goed voor 13 punten, 10 rebounds en 5 assists. San Antonio heeft nu een 19-9 record in het westen. Deron Williams scoorde 27 punten voor de Nets.

Portland Trail Blazers at Dallas Mavericks 94-97/2OT

Classic! De wedstrijd tussen de Portland Trail Blazers en de Dallas Mavericks had maar liefst twee verlengingen nodig om een winnaar te bepalen. Delonte West scoorde de eerste zes punten van de tweede verlenging en dat bleek genoeg voor de 97-94 overwinning. West kreeg de ruimte omdat Dirk Nowitzki (20 punten) door twee man werd verdedigd. LaMarcus Aldridge noteerde 33 punten en 12 rebounds.

Orlando Magic at Milwaukee Bucks 99-94

Jason Richardson kende één van zijn beste wedstrijden uit zijn loopbaan. De veteraan scoorde 28 van zijn 31 punten in de tweede helft en wist maar liefst negen driepunters te maken. De Orlando Magic versloegen de Milwaukee Bucks met 99-94. De 31-jarige Richardson scoorde vier driepunters op rij in het vierde kwart en maakte daarmee een achterstand van 10 punten ongedaan.

Phoenix Suns at Sacramento Kings 98-84

Jared Dudley scoorde 20 punten en pakte 10 rebounds en de Phoenix Suns boekten een 98-84 overwinning op de Sacramento Kings, de vierde zege in de laatste vijf wedstrijden. De Suns houden vooral van aanvallen, maar versloegen de Kings dankzij hun verdediging. DeMarcus Cousins was goed voor 26 punten en 9 rebounds. De Kings hebben nu een 10-17 record in het westen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen