NBA Recap (6): Zesde zege op rij voor de Bulls

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 6.

Chicago Bulls at Orlando Magic 97-83

De Chicago Bulls versloegen afgelopen vrijdag de Orlando Magic met 97-83. De zesde overwinning op rij voor de ploeg van coach Tom Thibodeau en de beste start voor de Bulls (7-1) sinds vijftien jaar. Derrick Rose en Luol Deng scoorden allebei 21 punten. Rose kwam zelfs twee rebounds te kort voor een triple double. Dwight Howard noteerde 28 punten en 15 rebounds voor de Magic.

Detroit Pistons at Philadelphia 76ers 73-96

Het NBA seizoen is al een tijdje onderweg, maar de Philadelphia 76ers hadden nog altijd geen thuiswedstrijd gespeeld. Daar kwam afgelopen vrijdag verandering in toen de Detroit Pistons op bezoek kwamen in Philly. Spencer Hawes was goed voor 16 punten en 14 rebounds in de eenvoudige 96-73 overwinning op de Pistons.

New York Knicks at Washington Wizards – Game of the Day

New Jersey Nets at Toronto Raptors 97-85

De New Jersey Nets wisten eindelijk de basket te vinden en maakten met een 97-85 overwinning in Toronto een einde aan een reeks van zes nederlagen op rij. Deron Williams scoorde 24 punten voor de Nets, die totaal vijftien driepunters wisten te raken. Kris Humphries keerde terug van een blessure en pakte 16 rebounds.

Atlanta Hawks at Charlotte Hornets 102-96/OT

Na een ware veldslag tegen de Miami Heat, verdeeld over drie verlengingen, moesten de Atlanta Hawks tegen de Charlotte Bobcats weer aan de bak. De wedstrijd had opnieuw een verlenging nodig, alleen viel het kwartje dit keer de goede kant op voor de Hawks. Josh Smith was de man in vorm met 23 punten en 13 rebounds.

Denver Nuggets at New Orleans Hornets 96-88

De Denver Nuggets voelen niet het gemis van een echte superster. De Nuggets zijn een hecht team en boekten afgelopen vrijdag tegen de New Orleans Hornets de zesde overwinning in acht wedstrijden. Vijf spelers aan de kant van Denver scoorden meer dan tien punten, Danilo Gallinari was met 23 punten de topscorer.

 

Foto: wikimedia commons.

 

Ook leuk om te lezen