NBA Recap (17): Howard zet een nieuw record

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 17.

Charlotte Bobcats at Atlanta Hawks 81-111

De Atlanta Hawks moesten een klap verwerken. Center Al Horford ligt er drie maanden uit vanwege een spierscheuring. Toch wisten de Hawks (8-3) zonder problemen de Charlotte Bobcats (2-9) aan de kant te zetten. Josh Smith was goed voor 30 punten en 13 rebounds.

Detroit Pistons at Milwaukee Bucks 93-102

De Milwaukee Bucks boekten hun vierde zege van het seizoen, alle vier kwamen die in eigen huis. De Bucks versloegen de Detroit Pistons en zagen Brandon Jennings topscorer worden met 27 punten. Greg Monroe was goed  voor 32 punten en 16 rebounds voor de Pistons.

New York Knicks at Memphis Grizzlies 83-94

De Memhis Grizzlies maakten afgelopen donderdag een einde aan de zegereeks van de New York Knicks. Rudy Gay was de grote man met 26 punten. De Knicks speelden bijna de gehele tweede helft zonder Carmelo Anthony die in het derde kwart door zijn enkel ging. De blessure lijkt mee te vallen.

Cleveland Cavaliers at Phoenix Suns 101-90

Rookie Kyrie Irving scoorde 26 punten en leidde zijn Cavaliers langs de Phoenix Suns. De wedstrijd was voor Irving speciaal, want als kleine jongen volgde hij de verrichtingen van Steve Nash op de voet, nu stond hij tegenover hem in het veld. De Cavs doen het uitstekend in het oosten met een 5-5 record.

Orlando Magic at Golden State Warriors 117-109

De Orlando Magic versloegen afgelopen donderdag de Golden State Warriors. Dwight Howard noteerde 45 punten en 32 rebounds en schoot 21 op 39 van de vrije worp lijn. Howard brak daarmee het record (34) van Wilt Chamberlain voor de meest genomen vrije worpen in een wedstrijd.

Klik hier voor de samenvatting

Foto: wikimedia commons.

 

 

Ook leuk om te lezen