NBA Recap (104): Wade schiet Heat langs Pacers

Door

 

NBA Recap, een dagelijkse rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 104.

Portland Trail Blazers at Washington Wizards 110-99

De Portland Trail Blazers zijn dit seizoen niet succesvol in uitwedstrijden. Gelukkig troffen zei afgelopen zaterdag de Washington Wizards. LaMarcus Aldridge scoorde 30 punten en pakte 10 rebounds in de 110-99 overwinning. Raymond Felton was goed voor 21 punten. De Blazers hebben een uit-record van 6-14, terwijl ze thuis een record hebben van 14-7.

Toronto Raptors at Detroit Pistons 86-105

De wedstrijd tussen de Toronto Raptors en de Detroit Pistons was al na één kwart gespeeld. De Pistons namen daarin een voorsprong van 23 punten en keken nooit meer achterom. Rookie Brandon Knight scoorde 15 punten in de eerste periode. Rodney Stuckey eindigde de wedstrijd met 20 punten en 8 assists. De Pistons hebben nu een 15-26 record in de Eastern Conference.

Indiana Pacers at Miami Heat 91-93/OT

The Big Three liet zaterdag van zich spreken tegen de lastige Indiana Pacers. Lebron James forceerde een verlenging met een driepunter uit de hoek, Chris Bosh bracht de stand gelijk in overtime en Dwyane Wade maakte de winnende basket met nog 0.1 seconden te gaan op de klok. Dit moet de ploeg vertrouwen geven richting de postseason. Wade was goed voor 28 punten.

Utah Jazz at Chicago Bulls 97-111

De Chicago Bulls namen het tegen de Utah Jazz op, zonder Richard Hamilton, Luol Deng en Joakim Noah. De mogelijkheid lag er dus voor andere spelers om in te stappen, zoals Kyle Korver. De blanke schutter was goed voor 26 punten in de 111-97 overwinning op de Jazz. Derrick Rose noteerde 24 punten en 13 assists en Carlos Boozer scoorde 27 punten.

New Orleans Hornets at Minnesota Timberwolves 95-89

De Minnesota Timberwolves moesten zaterdag een grote klap verwerken. Smaakmaker en spelverdeler Ricky Rubio mist de rest van het seizoen vanwege een gescheurde kruisband. ‘De tour wacht op niemand’ zou Mart Smeets zeggen, dus traden de Wolves alweer aan tegen de New Orleans Hornets. De Hornets wonnen, ondanks 31 punten en 16 rebounds van Kevin Love.

Foto: Getty Images.

Ook leuk om te lezen