NBA Pool 2015/16: Week 4

Door

nbapool

We zijn alweer ruim 2 weken onderweg. Golden State is nog ongeslagen en Porzingis is een van de sensaties, helaas zonder buzzerbeater tegen Charlotte. Het is vrijdag, dus tijd voor de vragen voor de volgende week  van de pool. Week 4 loopt van dinsdag 17 t/m maandag 23 november.

In deze pool krijgt iedere liefhebber van de mooiste sportleague ter wereld (gratis) de kans om wekelijks voorspellingen te doen en zich te meten met andere zelfbenoemde kenners van de NBA uit Nederland en België. Elke correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor dinsdagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!

Mocht je de uitslagen van week 2 nog niet gezien hebben, bekijk ze hier: http://www.sportamerika.nl/nba-pool-201516-uitslag-week-2

Het concept is vrij simpel. Omdat de eerste wedstrijden op dinsdag zijn, loopt de week van de pool van dinsdag t/m maandag. Wekelijks wordt op vrijdag een nieuwe vragenlijst gepubliceerd met twaalf vragen. Vragen over de uitkomst van wedstrijden, maar ook vragen over statistische trivia. Elk correct antwoord is punten waard. Het aantal punten per vraag staat tussen haakjes achter de vraag.  Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor dinsdagnacht) deze vragen beantwoorden.

De vragen voor week 4 moeten beantwoord zijn voordat de eerste wedstrijd dinsdag begint. Als deadline houd ik dinsdag 17 november 23:59 aan.

http://

1 Reactie
  1. Robkazoe 5 jaar ago

    Hoeveel vrije worp pogingen krijgt James Harden in de 3 wedstrijden van de Houston Rockets in totaal? (5)

    Ergens tussen de 200 en 300?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen