NBA Highlight Reel: Tiki-Taka Spurs

Door

San Antonio Spurs v Indiana Pacers
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Zijn het de Spurs, of F.C. Barcelona?
In de 107-115 overwinning op de Los Angeles Clippers lieten de Spurs geweldige ball-movement zien. In twaalf seconden ging de bal via acht tussenstations naar Paddy Mills die een makkelijke lay-up maakte.

2. Nice play, Sixers
Maar het kan veel makkelijker. In de slotfase van het eerste kwart schoot de Nerlens Noel van de Philadelphia 76ers van de middenlijn, en de Guard TJ McConnell lette goed op, pakte de rebound en maakte de lay-up.


3. Real nice basketball….
De Spurs waren in de 107-115 gewonnen wedstrijd tegen de L.A. Clippers weer lekker bezig met Hack-a-Jordan. Jeff van Gundy, een van de grootste haters van die tactiek, liet zich horen met flink sarcasme. Ook Tim Duncan, die de overtreding maakte op DeAndre Jordan, leek er ook weinig zin in te hebben.

4. Just a regular warm-up
Tegenwoordig komen er duizenden fans een half uur voor aanvang naar de Oracle Arena om de warming-up van Stephen Curry te zien. Waarom? Nou…

5. Too soon!
Stephen Curry is normaal een zekerheidje van de vrijeworplijn, maar ook hij is menselijk. Dit vergeten de mensen die het scorebord bedienen wel eens.

Foto: getty images/archief

Ook leuk om te lezen