NBA Highlight Reel: Thunder nog één zege verwijderd van NBA Finals

Door

Russell

Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika een overzicht met de belangrijkste hoogtepunten van een nacht vol Amerikaans basketbal. Vandaag: De vierde wedstrijd tussen de Golden State Warriors en de Oklahoma City Thunder in de finale van de Western Conference.

Russell Westbrook was weer eens on fire vannacht. De point guard van de Oklahoma City Thunder noteerde een triple-double met 36 punten, elf rebounds en elf assists. Mede dankzij het goede optreden van Westbrook won Oklahoma City in eigen huis met 118-94. Ook Kevin Durant speelde een sterke wedstrijd. De voormalig MVP had 26 punten, elf rebounds, vier assists en vier steals.

Dat zijn triple-double speciaal was, bewijst deze statistiek.

De Thunder scoorde vannacht opnieuw 72 punten in de eerste helft.

Het was niet de avond van Draymond Green…

Klay Thompson was de reden dat het nog even spannend werd in het derde kwart van de wedstrijd. De shooting guard noteerde negentien punten in zes minuten.


Dat Steven Adams ook een aardige pass in zijn arm heeft, laat hij in deze video zien.

Marreese Speights heeft er nog alle vertrouwen in.

Een eerlijke Steve Kerr na afloop van het duel. 

Hoe groot is de kans dat Oklahoma City ook daadwerkelijk naar de NBA Finals gaat?

Foto: Twitter/NBA.com

3 Reacties
 1. Tony Purrel 4 jaar ago

  Ongelooflijk dat Oklahoma City waarschijnlijk deze serie wint en Toronto gewoon weer op gelijke hoogte met Cleveland staat. Dat is dus de NBA… Onvoorspelbaar tot en met!

  • Vijay 4 jaar ago

   Hoezo ongeloofelijk?? Volg je pas sinds dit jaar NBA??

   • Tony Purrel 4 jaar ago

    Jij zag uiteraard al aankomen dat misschien de beste ploeg ooit met een record van 73-9 met 3-1 (inmiddels 3-2) op achter zou komen in de serie. En jij voorspelde zeker ook dat een zeer matig en vermoeid Toronto na twee rondes van zeven wedstrijden twee potjes van het okselfrisse Cleveland zou winnen?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen