NBA Highlight Reel: ‘The Jet’ scheurt ook, half court shot Wade

Door

Sacramento Kings v Miami Heat

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketbal.

1. Lebron-impressie Kenny ‘The Jet’ Smith
Daags nadat Lebron James gefrustreerd zijn mouwen van het alternatieve shirt van de Cleveland Cavaliers afscheurde, omdat ze hem veel te strak zaten, deed TNT Analist Kenny Smith hetzelfde met zijn overhemd, tijdens zijn half-time analyse over de wedstrijd tussen de Chicago Bulls en de OKC Thunder.

2. Wiggins with the jam!

Naast een (waarschijnlijk) toekomstige all-star is Andrew Wiggins een wandelende highlight reel. Bijna elke wedstrijd komt de jonge Canadees met een explosieve dunk. Donderdagavond zette hij Justise Winslow en Hassan Whiteside voor schut met een mooie spin move, waarna hij met twee handen dunkte.

3. Half court schot Dwyane Wade

Naast de dunk van Wiggins waren er nog meer hoogtepunten te zien. Wat te zeggen over Dwyane Wade, die in de laatste seconden de bal afpakt van Timberwolves-guard Ricky Rubio, zich omdraait en van eigen helft scoort.

4. Gobert: NOPE!

Voor Gobert is het part of the job, maar wat werd ‘The Manimal’ Kenneth Faried toch vernederd. De poging tot een dunk wordt vermorzeld door ‘The Stiffle Tower’, Rudy Gobert.

5. Een-tweetje Derrick Rose en Steven Adams

In de gewonnen wedstrijd tegen de OKC Thunder liet Derrick Rose zich van een positieve kant zien. De Thunder defensie had veel moeite met Rose, met name center Steven Adams, die door de point guard werd gebruikt voor een mooi een-tweetje.

Ook leuk om te lezen