NBA Highlight Reel: Boom Boom Booker

Door

gay

Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA Recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Booker hamert op King
It’s Hammer time! Gisteren dunkte Trevor Booker zo hard in Sacramento dat er plaatselijk een kleine aardbeving plaatsvond met een score van op de schaal 12,0 van Richter, wat gelijk staat aan totale verwoesting.

De Jazz verloren wel.

2. Rondo doet Rondo-esque dingen
Rajon Rondo is helemaal opgebloeid in Sacramento. Hij leidt de league als vanouds in assists en ook de trukendoos gaat steeds vaker open. If you don’t like this, you don’t like NBA basketball!

3.Alle acht op een rij
De Splash Bro’s hebben de gave om in the zone te komen. Gisteren gebeurde dat bij Klay Thompson, die in de eerste helft vrijwel alles leek te raken maar liefst acht driepunters raak schoot. Hoe ziet het eruit als iemand red hot is? Zo:

4. T-Rob gaat op de foto met Capela
Toen Thomas Robinson de NBA in kwam waren de verwachtingen hoog gespannen. Helaas loste de sterspeler in college zijn belofte nog niet in als NBA-speler. Maar zo nu en dan laat hij wel even van zich horen. Zoals gisteren, toen hij deze klapper maakte over Clint Capela. En de Nets wonnen nog ook van de Houston Rockets. In eigen huis werd het 110-105.

5. Westbrook dunkt op iedereen
Oké, oké, dit hebben we wel vaker gezien. Is het dan meteen niet meer leuk?? Nou, lachen dus.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Wouter van der Zee 5 jaar ago

    Dat was een Jason Williams “White Chocolate” move van Rondo!

  2. Robkazoe 5 jaar ago

    Volgens mij geldt de “Three Seconds Offense Violation” voor Favors niet in filmpje 1. Want hoewel het een mooie dunk is, had ie gewoon afgekeurd moeten worden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen