Na Kemp, Myers ook Justin Upton naar San Diego Padres

Door

Washington Nationals v Atlanta Braves

Binnen 48 uur hebben de San Diego Padres hun outfield versterkt voor het komende MLB-seizoen. Na Matt Kemp en Wil Myers komt ook tweevoudig All-Star Justin Upton, via een trade met de Atlanta Braves, naar de zonnige westkust.

GM A.J. Preller heeft duidelijk genoeg van de losing seasons in San Diego en heeft op papier een ploeg bij elkaar verzameld die in 2015 gaat strijden om de AL West-divisie. En Preller is nog niet klaar, want de toekomst van outfielders Carlos Quentin en Will Venable in San Diego lijkt nu voorbij.

De 27-jarige Upton speelde de laatste twee seizoenen voor de Braves waarin hij in 303 wedstrijden een .267/.348/.478 slashline noteerde met 56 homeruns en 172 binnengeslagen punten. In het seizoen 2011 en 2009 werd hij als speler van de Arizona Diamonbacks verkozen tot All-Star.

En wat krijgt Atlanta terug in de trade? In ieder geval talenten Max Fried, Jace Peterson, Dustin Peterson en Mallex Smith. Het is duidelijk dat de Braves, met een nieuw ballpark in de maak, een nieuwe weg zijn ingeslagen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen