Moss: ‘Mijn hart ligt bij de Patriots’

Door

Wide receiver Randy Moss wil terug naar de New England Patriots. Vorig seizoen verliet hij wat controversieel het team, maar nu ziet hij in dat hij het bij geen enkel team beter had.,,Als je me vraagt waar mijn hart en mijn geluk ligt, ik speel graag met Tom Brady. Ik word graag gecoacht door Bill Belichick,” zei Moss.

Moss startte vorig seizoen in New England, vertrokt daarna naar de Minnesota Vikings om het seizoen te beëindigen bij de Tennessee Titans. Hij ving 28 ballen voor 393 yards en 5 touchdowns. Als er een nieuwe arbeidsovereenkomst wordt gevonden zal hij een free agent zijn.

Hij zei ook dat hij graag zou terugkeren naar de Vikings en als de Cleveland Browns of Seattle Seahawks hem willen, zou hij ook bij die ploegen willen spelen.

,,Waar ik ook speel, ik wil spelen waar iemand mijn kunnen respecteert,” zei de wide receiver. ,,Ik geloof in loyaliteit en heb het ook graag. Als een team me echt wil, dan zal ik voor dat team spelen.”

Maar moeten de Patriots nadenken over Moss? Ze hebben een vlugge, grote receiver nodig, maar Moss is al 34 jaar en vorig seizoen ging het ook zonder hem.
De Pats wonnen 11 van de 12 wedstrijden zonder hem en wonnen de AFC East.

Ook zullen er terug wat wonden moeten worden geheeld tussen hem en de trainingsstaf. Hij had een verbale ruzie met playcaller Bill O’Brien tijdens de wedstrijd tegen de Miami Dolphins, en dat werd zijn laatste wedstrijd voor New England.

Foto: dailytitan.com

Ook leuk om te lezen