MNF Recap: Texans leggen het af tegen ijzersterke Patriots

Door

Tom BradyDe Patriots (10-3) waren vannacht ouderwets goed door een messcherpe Tom Brady, in eigen huis werd met 14-42 gewonnen van de Houston Texans (11-2).

Blowout

De Texans voeren met nog drie weken te gaan de AFC aan en vanavond kregen de mannen onder leiding van QB Matt Schaub de kans om zich te bewijzen tegenover het grote New England. Brady maakte ondanks de ranglijst duidelijk wie de baas is in Foxborough door drie touchdowns te gooien in de eerste helft.

In de opening drive van de Pats sneed TE Aaron Hernandez vanuit halfback positie door de normaal gesproken sterke Texans’ defensie voor een TD.

Brandon Lloyd werd aan het eind van het eerste kwart bereikt door een mooie bal over het midden, TD na 37 yards.

Hernandez scoorde nogmaals door zichzelf te onttrekken aan de aandacht van de Texans om de bal een paar passen voor de endzone binnen te lopen.

4 Brady Touchdowns

Zelfs Donté Stallworth (sinds 2002 actief in de NFL) mocht scoren, de veteraan worstelde zich na rust naar de endzone toe.

Bij een achterstand van 28-0 kon Arian Foster iets terug doen voor de Texans met een TD.

Precies zoals vorige week tijdens MNF gebeurde in de wedstrijd tussen de Redskins en de Eagles werd de bal in het vierde voorwaarts gefumbled. J.J. Watt tikte de bal uit de handen van Danny Woodhead en in de endzone kon Lloyd er bovenop duiken voor zijn tweede van de avond.

Alsof de luchtmacht niet succesvol genoeg was liet runningback Stevan Ridley van zich horen met een TD.

Met 7-42 op het bord gingen beide starting QBs van het veld. Texans’ backup QB T.J. Yates vocht zich vlak voor de laatste 2-minute warning  nog wel naar de endzone om de eindstand te bepalen op 14-42.

Stats

Tom Brady was met 4 touchdowns en 296 yards zeer effectief. Matt Schaub kwam niet lekker in z’n spel met 1 TD en 232 yards.

De San Francisco 49ers (9-3-1) bezoeken de Patriots volgende week. De Texans ontvangen de Indianapolis Colts (9-4).

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen