Vrabel opgepakt voor diefstal

Door

Kansas City Chiefs linebacker Mike Vrabel werd maandag gearresteerd voor diefstal in een casino in Florence, Indiana. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor een delict van klasse D, de laagste klasse in Indiana en werd na het betalen van een borgsom van 600 dollar terug vrijgelaten.

Een broker zag hoe Vrabel flessen alcohol meenam zonder ze te betalen. ,,Het was een jammerlijk misverstand, en ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de miscommunicatie,” zei Vrabel. ,,Ik denk dat eens ik gepraat heb met de betreffende mensen we deze zaken kunnen oplossen.”

Vrabel, die 35 jaar is, werd rond 5 uur ’s ochtends gearresteerd en vijft uur later weer vrijgelaten. Er staat een celstraf van 6 maanden tot 3 jaar en een boete tot 10 000 dollar op het misdrijf. Als hij schuldig wordt verklaard uiteraard.

,,We weten van de berichten rond Mike Vrabel, maar we mogen geen contact hebben met hem door de lockout,” zeiden de Chiefs. ,,We begrijpen dat Mike al heeft laten weten dat het om een misverstand gaat waar hij de volle verantwoordelijkheid voor neemt. We hopen dat dit goed afloopt voor Mike.”

De linebacker speelt al 15 jaar in de NFL en won drie maal de Super Bowl met de New England Patriots vooraleer hij werd getrade naar de Chiefs, samen met quarterback Matt Cassel. Vrabel is een leider van de spelersvakbond en één van de tien spelers die zijn naam plaatste onder de aanklacht tegen de NFL.

Foto: CBSboston

Ook leuk om te lezen