Michael Jordan gaat in steaks

Door

Alsof Michael Jordan al niet genoeg naam en faam had. His Airness en de ‘”by acclamation, the greatest basketball player of all time”, stort zich nu in de restaurant-business.

Misschien heeft hij ook de kookmicrobe te pakken. Nadat hij de basketbal- en kledingwereld al domineerde met zijn Jordan-merk, opent MJ weldra nog een steakhouse. Waar beter om een restaurantketen te openen dan de Windy City en de stad waar hij geschiedenis schreef, namelijk Chicago. Michael Jordan’s Steak House Chicago (in het InterContinental Chicago hotel) opende afgelopen dinsdag zijn deuren.

De nieuwe steakhouse heeft plaats voor zo’n 160 personen plus nog eens een aantal privé ruimtes voor speciale gelegenheden. Het restaurant zal ook de lobby van het hotel overnemen, waar nuzo’n negentig mensen zal kunnen worden ontvangen. “Je kan het vooruitgang noemen, op z’n minst”, zei de executive chef James O’Donnell.

Net zoals Jordan zelf indertijd enkel het beste van zichzelf wilde geven, verwacht hij ook niet anders van zijn nieuwe eettent. Not statisfied with good, they strive for the best. Een aantal toppers zullen zijn: de krab, oesters, kreeft en gigantische steaks op diverse manieren klaargemaakt. Het restaurant zorgt er ook voor dat bezoekers ook de nodige Jordan-feeling kregen na hun verblijf.

Zoals de meeste basketbalkenners wel weten speelde Jordan altijd met het nummer 23 en dit legendarische nummer werd goed gebruikt. De chocolade taart heeft 23 lagen, de salade heeft 23 ingrediënten en de rib-eye steak weegt zo’n 23 ounces (ongeveer 650 gram). InterContinental wil de legende levende houden, zo blijkt.

 

 

1 Reactie
  1. SGT-Punani 9 jaar ago

    zal ook wel weer een succes worden. trouwens jordan speelde niet altijd met 23. daar is hij wel heel erg beroemd mee geworden. maar toen hij voor de 2e keer terug kwam in de nba droeg hij 45 (ter ere van zijn honkbal droom) maar goed het is natuurlijk een beetje erg veel om 45 lagen taart te eten haha

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen