Mets korte stop Flores huilt om trade die nooit doorging

Door

flores

Een bizar beeld in New York gisteravond. Wilmer Flores, korte stop van de Mets, kreeg indirect te horen dat zijn tijd bij de Mets erop zit, en dat hij weg geruild zou worden naar Milwaukee voor outfielder Carlos Gomez. Normaal gesproken is het in een dergelijke situatie normaal dat de betreffende speler uit de wedstrijd wordt gehaald, maar Flores bleef staan, omdat de trade nog niet officieel bezegeld was. Het leidde tot een huilende Flores, die zijn emoties op het veld maar moeilijk in bedwang kon houden.

Ondertussen beweerde menig journalist op Twitter dat de trade echter een uitgemaakte zaak was, en ook Fox, ESPN en MLB bevestigde dat beide teams een overeenkomst hadden.

Maar ondertussen bleef Flores op het veld, tot grote verwarring van alle aanwezige journalisten. En wat bleek? Even later liet Sandy Alderson, GM van de New York Mets, weten dat de deal nooit had plaatsgevonden, en dat het ook nooit zover zou komen. In de deal zou de 23-jarige Wilmer Flores (.249, 10 HR & 40 RBI), samen met werper Zack Wheeler (25, momenteel herstellende van een Tommy John) naar Milwaukee trekken in ruil voor outfielder Carlos Gomez (.262, 8 HR & 43 RBI). Maar volgens Alderson liggen de gesprekken stil, en was er simpel sprake van een misverstand. De Mets zouden naar verluid hebben besloten om zich terug te trekken wegens zorgen om een heupblessure van Gomez.

Foto: Twitter

3 Reacties
  1. Stefan 5 jaar ago

    Bizar dit, maar wel mooie televisie..

  2. Ewout Versloot 5 jaar ago

    Het is ook niet niks. Je zou maar van New York naar Milwaukkee moeten verhuizen…

  3. D.N. 5 jaar ago

    Ach, New York of Milwaukee, lood om oud ijzer.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen