Meriwather ondervraagt over schietpartij

Door

De politie van Orlando, Florida, zal New England Patriots-safety Brandon Meriweather ondervragen over een schietpartij. De 27-jarige safety werd gesignaleerd in de buurt van de bar in Orlando toen de schietpartij er gebeurde.

Angelo Nieves, woordvoerder van de politie, zei dat er twee mannen geraakt werden: één in het gezicht en één had een schampschot.

Er was wat ruzie voor de schietpartij en de advocaat van Meriweather had graag een ondervraging geregeld. Deze is tot nog toe niet vastgelegd, noch is er een officiële klacht ingediend.

Dit is niet de eerste keer dat Meriweather’s naam voorkomt in een dossier van de politie.

In 2006, toen hij nog college football speelde, speelde hij een sleutelrol in een gevecht met spelers van Florida International. Drie maanden eerder schoot hij een kerel neer die net zijn ex-teamgenoot Willie Cooper had neergeschoten. Hij werd niet opgepakt en de politie zei dat hij zijn geweer legaal had gebruikt.

Meriweather speelde college football bij de Miami Hurricanes. Hij werd door de New England Patriots gedraft in de eerste ronde van de NFL Draft in 2007. Dit seizoen had hij 68 tackles en drie interceptions en mocht in zijn tweede opeenvolgende Pro Bowl spelen.

Foto: deportes.orange.es

Ook leuk om te lezen