Mayock voegt zich bij team ‘NFL Network’

Door

De manier van wedstrijden verslaan op NFL Network zal een totale verandering ondergaan. Mike Mayock zal het team vervoegen voor de acht Thursday Night Football-games. Hij zal Matt Millen en Joe Theismann vervangen.

De volgende stap die zal worden gezet draait rond de play-by-play. Bob Papa is een gerespecteerd verslaggever en heeft al de job voor twee jaar, maar toch wordt er verteld dat het mogelijk is dat Gus Johnson van CBS zijn taak kan overnemen.

Johnson is een favoriet voor de bevolking onder de 35 door zijn intensiteit gedurende het college basketballtornooi. Mayock is een ster in wording in de wereld van de sportverslaggeving.

Hij wordt aanzien als de beste NFL Draft analist en nam vorig seizoen de plaats van Pat Haden in als analyst bij NBC voor de wedstrijden van de Notre Dame Fighting Irish. Mayock was ook al analyst naast Tom Hammond tijdens de play-offgame tussen de New Orleans Saints en de Seattle Seahawks.

Millen werd in 2009 analyst bij NFL Network, Theismann vorig seizoen. Zowel Millen als Theismann kregen vanuit verschillende hoeken heel wat kritiek te horen.

De toevoeging van Mayock zal positief worden aangenomen. Sinds ze een deel van de wedstrijden mogen uitzenden hebben ze al een hoop verschillende verslageggevers gehad. Hun eerste commentator was Bryant Gumble van HBO.

Foto: www.planebuzz.com

 

Ook leuk om te lezen