Maakt LeBron James de overstap naar de NFL?

Door

LeBron James in de NFL. Nu de NBA lockout nog even voort zal duren, voedde James deze week zelf de gedachten voor een tijdelijke stap naar de NFL. De laatste dagen flirten James en Seattle Seahawks headcoach Pete Carroll namelijk heel opzichtig met elkaar via Twitter. Inmiddels is de grap zover doorgezet dat er inmiddels ook een foto van een Seahawks met ‘LeBron’ en nummer 1 circuleert op het internet.

Het begon allemaal aan het begin van deze week toen ‘LBJ’ een tweet de wereld instuurde met de vraag tot wanneer NFL-teams een free agent mochten aantrekken. Carroll reageerde direct door de vraag te sturen of James wel wist wat het minimum salaris is van speler in de NFL.

James reageerde zeer gevat: ‘Het is in ieder geval meer dan dat ik nu verdien’. Zo ging het gesprek nog even verder, met het voorlopige eindresultaat dat Carroll een tenue van de Seahawks met ‘LeBron’ achterop op internet zette.

De vraag blijft hoe serieus we deze flirt moeten zien, maar het zou een stunt van jewelste zijn: James in de NFL. Overigens ziet hij zichzelf als een pass rusher, terwijl coach Carroll meer een rol als receiver voor hem voor ogen had.

Foto: twitter.com/petecarroll

Ook leuk om te lezen