Lucky Len: Wedden op de Handicap – Week 19a

Door

Goedemiddag en welkom bij Lucky Len! Bij Lucky Len loopt uw presentator Lennart Beishuizen met u mee langs de Football-velden en geeft hij zijn advies waar vanavond wel en waar vanavond niet op te wedden. Houdt u van een gecalculeerd gokje? U bent hier bij het juiste adres!

Dames en heren, wij laten u niet langer in spanning afwachten! Hier is Lucky Len van WEEK 19.

luckylen5 Lucky Len: Wedden op de Handicap – Week 18b

Een 121-126-7 tussenstand na achttien weken. Vijf wedstrijden verwijderd van .500, nog zeven wedstrijden te gaan. Let’s do this!

Kansas City Chiefs v Denver BroncosBaltimore Ravens (+9.5) @ Denver Broncos (-9.5)
Joe Flacco vindt zichzelf elite. Ik vind van niet, maar wat mij wel opvalt is dat hij kan bijschakelen in de play-offs. In de AFC Championshipgame tegen de New England Patriots stond hij vorig jaar ontzettend goed te gooien en ook tegen de Indianapolis Colts gooide hij enkele geweldige bombs. Nu moet hij naar Denver in het koude Mile High Stadium tegen Peyton Manning. Andere koek.

Peyton is dit jaar nog amper getest, maar hij en de Broncos zijn wel de favorieten voor een Super Bowl overwinning. De Ravens zijn een lastige horde. Ze spelen fysiek en zijn ervaren. Niet dat Peyton daar bang van wordt, maar dat gecombineerd met de kou kan wel eens betekenen dat de Broncos het lastig gaan hebben. Ze winnen denk ik wel, maar ik kies conservatief. Ravens +9.5

Green Bay Packers (+2.5) @ San Francisco 49ers (-2.5)
Dit is wat mij betreft dè matchup van het weekend. Een rematch van week 1 en een veldslag tussen de 49ers defense en de Packers offense. Maar wat dacht je van de andere kant? Keapernick tegen de Packers D? Een defense die weer helemaal fit is? Maar die Keapernick nog nooit heeft gezien. Lastig lastig.

De Packers waren vorig seizoen het beste team in de league. Dit seizoen zijn ze het team met de meeste blessures in de NFL. Nu is iedereen fit, dus waarom zouden ze nu niet het beste team zijn? Packers +2.5

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen