Lucky Len: Waar kampioenen worden geboren

Door

Geen rubriek werd de afgelopen jaren met zoveel hoongelach ontvangen als Lucky Len. Zat ik er wel eens naast? Zeker! Zat ik er wel eens niet naast? Zelden. Wegens daverend succes is Lucky Len weer terug van weggeweest. Elke zondag is Lucky Len dè plek om te lezen waar je wel en vooral (!) niet op moet wedden. Let’s go!

luckylen5

Lucky Len vs. de Wilde Wereld lijkt een spannende slotfase in te gaan. Na een slechte eerste week heeft Lucky Len zich weten te herpakken met een 3-1 in de divisional ronde. De Wereld ging 2-2 en daarmee staan het nu 5-3 – 5-3.

Deze week wordt dus cruciaal.

NFC Divisional Playoffs - Carolina Panthers v Seattle Seahawks

Green Bay Packers (+8) @ Seattle Seahawks (-8)
In het land der blinden is eenoog koning. Zowel Aaron Rodgers als Tony Romo liepen vorige week op hun laatste benen. Voor Romo zit het seizoen erop, maar Rodgers moet nog (minstens) een keer optreden.

Dat doet hij niet geheel fit. Normaal gesproken zou dat slecht nieuws zijn, maar Rodgers is zelfs met een blessure nog de beste quarterback in de play-offs.

Russell Wilson is natuurlijk ook niet voor de poes, maar heeft het geluk dat hij de beste defense aan de andere kant van het veld heeft staan. Begrijp mij overigens niet verkeerd, Wilson is niet de perfecte quarterback, maar wel de ideale quarterback voor de Seahawks.

Ondanks dat de wedstrijd in Seattle is denk ik dat de Packers het spannend kunnen maken. Alleen niet lastig genoeg.

De Seahawks kunnen een ijzersterke secondary tegenover Rodgers zetten, waarmee ze de grote kracht van de Packers onschadelijk maken.

De enige kans op winst zie ik voor de Packers als Eddie Lacy een Marshawn Lynch pullt en Marshawn Lynch een Trent Richardson. Seahawks -8

461292864

Ook leuk om te lezen