LeBron breekt faceketball-rim Jimmy Fallon

Door

Screen Shot 2015-07-16 at 11.54.29

Cleveland Cavaliers-superster LeBron James was dinsdagnacht te gast bij talkshowhost Jimmy Fallon. De tweevoudig NBA-kampioen kwam langs om zijn filmdebuut ‘Trainwreck’ te promoten, een film waar hij tot zijn eigen verbazing in moest acteren. En passant deed hij Fallon een paar speciale basketballschoenen cadeau én sloten de heren het geheel af met een spectaculair potje ‘faceketball’.

‘LBJ’ gaf in het interview in The Tonight Show dat zijn terugkeer naar Cleveland “alles was waar hij van gedroomd had”, en dat zijn kinderen hem vaak genoeg op zijn donder geven als hij slecht speelt. Uiteraard kwam ook de bekende bananenboot voorbij, maar LeBron beweerde met een grote grijns op zijn gezicht dat hij toch echt niet achterop zat bij Dwyane Wade en Chris Paul.

Het belangrijkste segment van het interview (dat in zijn geheel hier terug is te kijken) was echter het potje faceketball dat Fallon en James besloten te spelen. Na een flink aantal gemiste ballen kwam er een heuse dunk-off, die LeBron uiteraard won met een heuse ‘double dunk’ waarmee hij de rim brak. Kijk mee!

Ook leuk om te lezen