LA Kings weet weer wat verliezen is

Door

Na een flinke opmars en drie overwinningen op rij, ging LA Kings vannacht met 2-0 onderuit tegen Dallas Stars. Het waren de ‘oudjes’ die Dallas naar de overwinning hielpen.

Dallas Stars v Los Angeles Kings

Na winstpartijen tegen San Jose Sharks en twee keer tegen Phoenix Coyotes bleek Dallas nu net wat effectiever dan LA Kings. Ondanks een schotentotaal van 40-21 was Dallas de gelukkigste in deze confrontatie. De twee goals vielen pas in de derde periode. De 41-jarige Jaromir Jagr maakte na ruim zes minuten in de derde periode de openingsgoal, waarna de 40-jarige Ray Whitney vier minuten later de score verdubbelde en daarmee ook de eindstand op het bord zette. Dallas houdt met z’n negende plaats kans op de play-offs. LA Kings staat vierde in de Western Conference.

Waar LA Kings een einde zag komen aan een win streak, daar zag Nashville een 4-game losing streak beëindigd worden. Nashville Predators won mede dankzij twee goals van Mike Fisher met 5-3 van Calgary. Vancouver won met 2-1 van Phoenix, dat daarmee z’n derde nederlaag op rij leed. Chicago Blackhawks blijft vlak voor Anaheim Ducks lijstaanvoerder in de Western Conference.

Ook leuk om te lezen