Kuznetsov toont talent tegen Canucks

Door

Vancouver Canucks v Washington Capitals

Evgeny Kuznetsov kwam een week geleden over uit Rusland om de Washington Capitals te versterken. De Russische winger was in zijn derde wedstrijd voor het eerst belangrijk in een zege van zijn ploeg. Tegen Vancouver Canucks werd een 3-4 zege geboekt, Kuznetsov noteerde drie assists.

Het waren meteen de eerste punten die Kuznetsov maakte. In zijn eerste twee wedstrijden bleef Kuznetsov zonder punten. Met name de tweede assist van Kuznetsov, voor een goal van Tom Wilson, was een bijzonder fraaie.

 kuznetsov

De Capitals namen onder leiding van Kuznetsov in de tweede periode een 3-1 voorsprong. Die voorsprong werd in periode 3 weer weggepoetst door de Canucks, maar een goal van Mike Green zorgde er voor dat de Capitals toch met de broodnodige twee punten aan de haal gingen.

Anaheim Ducks – Colorado Avalanche

De Anaheim Ducks wonnen na vier nederlagen op een rij weer eens een wedstrijd. Tegen Colorado Avalanche werd het 6-4, met name dankzij een golf aan doelpunten in de tweede periode. Colorado ging met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in, maar in periode 2 maakten beide ploegen de overige 9 doelpunten. Dat is overigens geen record, 19 maart 1981 maakten de Sabres en de Maple Leafs 12 doelpunten in één periode en op 11 december 1985 scoorden de Red Wings en de Oilers 12 doelpunten in één periode.

Overige uitslagen:

San Jose Sharks – New York Islanders 4-3
Edmonton Oilers – Detroit Red Wings 1-2 (na shootout)
New Jersey Devils – Florida Panthers 3-5
Nashville Predators – Chicago Blackhawks 3-2
New York Rangers – Winnipeg Jets 4-2
Calgary Flames – Dallas Stars 4-3 (na shootout)

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen